2777
2789
عنوان

بلغمی ها و سوداویی ها بیان لطفا

1744 بازدید | 17 پست

سلام دوستان کیا غلبه بلغم و سودای شدید داشتن واسه برطرف کردنش و تعدیل مزاج چیکار کردین؟من سردی بدنم زیاده و غلبه بلغم و سودا دارم صپرتمم لک شده که گفتن بخاطر سوداست کسی بوده این مشکلو داشته باشه و چیکار کردین تا رفع شده؟

باید تغذیه تو درست کنی. غذاهای گرم بخوری، از سبزیجات ب شدت پرهیز کنی، ماست زیاد نخور، چهار زیره، نعنا یا پونه و زعفران ، زیاد مصرف کن. 

برای آنانکه  پرواز رانمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکتر میرم بهم دارو داده

چی بهت داد من پیش یک عطاری که طب سنتی میدونست رفتم ماالجبن افتیمونی داد ولی فرقی نکردم ۲۰ روز هست تقریبا که میخورم ولی اونم میگن واسه غلبه سوداست برای بلغم دارو نداده من صورتم خیلی لک شده افسردگی گرفتم

ازکجابدونیم غلبه بلغم یاسودایاصفراداریم؟

علایمشو تو نت سرچ کن من همه علایمشو داشتم روی زبونمم سفید سفید تو گروه اقای تبریزیانم هستم مزاج شناسی کردن گفتن غلبه بلغم و سودا داری

واسه غلبه بلغم لبنیات نخور مایعات کمتر بخور.ناشتا عسل سیاهدونه بخور( ماه رمضون سحرها بخور) ماهی دوبار استفاده از نوره 

دمنوش بابونه بخور.سیب خیلی بخور.حمام ناشتا برو و بذار حمام بخار کنه و عرق کنی اگه طب اسلامی بری که داروهای بلغم زدا و طریفل دارن که فوق العاده ست.

واسه سودا گوشت گوساله و فلفل و ادویه جات زیاد نخور.داروهم سودابر هست

فعلا اینارو یادم بود

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
محلل بلغم یکی از داروهاش بود شماهم برو دکتر طب سنتی درمان لک و ریزش مو و..  هم داره

خب من مشهدم تو مشهد کسی رو نمیشناسم پیش یکنفر رفتم که همین ماالجبن بهم داد تو گروه اقای تبریزیانم گفتم گفت دارو میدیم ولی تا حالا استفاده نکردم از داروهاشون کسی رو هم نمیشناسم که استفاده کرده باشه واسه همون دودلم گفتن واسه لک صورتم قطره انیس و کرم ابیض میدن کسی تا حالا اینا رو استفاده کرده نتیجه دیده؟

سلام.عزیزم شماغلبه بلغم وسوداداشتی چکارکردید خوب شدید منم مثل شما هستم 

نه من خوب نشدم تو گروه اقای تبریزیانم هستم دارو بهم گفتن که ازشون تهیه کنم ولی میترسم نگرفتم نمیدونم تاثیر داره یا نه من که تهیه نکردم داروهاشو