2777
2789
عنوان

بامداد خمارم لطفا همه بیایید 🙏🏼

1241 بازدید | 52 پست

سلام 

لطفا این شبهای عزیز که دعا و مناجات میخونید و سر سفره ی افطار و سر نمازتون یه نفر رو هم دعا کنید دکترشون گفته مشکوک به ام اس هستن لطفا دعا کنید اشتباه باشه و مشکلی نداشته باشن 

ممنون ان شاالله خدا حاجت همتون رو بده ❤️ 

خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای..

امن یجیبُ المضطرَّ  اذا دعاهُ و یکشفُ السّو 🙏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که چیزی نیس  ولی اسی متن عنوانتو خوندم فکرم هزار جا رف گفتم با مداد چ خبره که ایشون خ ...

ممنون عزیزم❤️ 

😅 (بامدادخمار) اسم رمانه از خانوم فتانه حاج سید جوادی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنون عزیزم❤️  😅 (بامدادخمار) اسم رمانه از خانوم فتانه حاج سید جوادی

خوندمش خیلی قشنگه 

همونکه اسم دختره محبوبه بود؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
خدا همه ی بیماران وببمار موردنظرو شفا بده  اللهم اشف کل مریض

❤️

انشالله خدا همه ی بیمارا رو به حق همین روزای عزیز شفا بده 😭😭😭

ان شاالله ❤️❤️

خوندمش خیلی قشنگه  همونکه اسم دختره محبوبه بود؟

اره عزیزم ❤️👌

سلام عزیزم من تو این شب ها مرتب به یاد شما بودم و براتون دعا کردم، ان شاالله که حاجت روا باشید. ♥️ ...

سلام عزیزدلم خیلیییی ممنونم گلم خیلی لطف داری 😘😘❤️ انشاالله خدا حاجتتو بده ❤️❤️

سلام تروخدامیشه منم بیام تاپیک رژیم لطفا😢😢😢😢

سلام عزیزم بزار ببینم گروه نارنجی جاداشت بیا گلم❤️

@شیرین_آردا   عزیزم اکه گروهت جاداره ایشونو عضو کن ❤️