رسول خدا صلی الله علیه و آله به حضرت امام علی علیه السلام فرمودند: یاعلی تو حجت خدا هستی و تو باب تقرب به خدا هستی و تو راه به سوی خدایی.و تو آن خبرعظیم هستی و تو صراط مستقیم حقی و تو مثَل اعلای الهی هستی.یاعلی تو امام مسلمین و امیر مؤمنین و بهترین وصیین و اشرف صدیقین هستی.یاعلی تو فاروق اعظم(جداکننده حق از باطل) و صدیق اکبری. یا علی تو جانشین من بر امتم،اداکننده دیون من و انجام دهنده وعده های منی. یاعلی تو پس از من مظلوم واقع خواهی شد و مورد ستم قرار خواهی گرفت. یاعلی پس از من از تو کناره جویند و تو پس از من خانه نشین گردی. خدا را گواه میگیرم و هرکس که حضور دارد از امت من...که حزب تو حزب من است و حزب من حزب خدا. و حزب دشمنان تو حزب شیطان است. بعد از من جز کافر کسی از تو روی برنمیگرداند. تو نور خداوند در میان بندگان و حجت خدا در بلادش هستی. تو شمشیر خداوند بر دشمنانش و وارث علوم انبیایی.
❤❤❤
روزی مردی نزد امیر المؤمنین رفته و عرض کرد: به شما امیرالمؤمنین گویند. چه کسی تو را برآنان امیر کرده است؟ ایشان فرمودند: خدای جل و جلاله
مرد نزد پیامبر آمده و گفت یا رسول خدا علی راست می گوید که خدا او را بر خلق امیر کرده است؟ پیامبر خشمگین شده و فرمودند: به راستی علی به ولایت از خدای عزوجل بر خلق امیر است. از بالای عرش خود، آن را منعقد نموده و ملائکه را گواه گرفته که علی علیه السلام، خلیفة الله و حجت الله و امام مسلمانان است. طاعتش واجب و قرین طاعت خدا و نافرمانی از او قرین نافرمانی خداست. هرکه او را نشناسد مرا نشناخته و هرکه او را بشناسد مرا شناخته است. هرکه منکر امامت اوست منکر نبوت من و هرکه امیری او را انکار کند رسالت مرا انکار کرده است. و هر که فضایل او را رد کند از فضایل من کاسته و هر که با او نبرد کند بامن نبرد کرده است. و هرکه او را دشنام دهد مرا دشنام داده زیرا او از من است. از گِل من خلق شده و او شوهر فاطمه دختر من است و پدر دو فرزندم حسن و حسین. سپس فرمودند:
من و علی و فاطمه و حسن و حسین و نُه فرزند حسین، حجتهای خدا بر خلق اوییم. دشمنان ما دشمنان خدا و دوستان ما دوستان خدا هستند.
اما...
حضرت علی علیه السلام شب قبل از ضربت خوردن به فرزندشان امام حسن علیه السلام فرمودند: وقت رفتنم فرا رسیده. خواب رسول الله را دیدم و به ایشان عرض کردم یا رسول خدا، امتت بر من ظلمها نموده و آزارها رسانده اند. رسول خدا فرمود: ایشان را نفرین کن. و من عرض کردم خدا مرا از آنان بگیرد و بدتر به آنها بدهد و آنها را از من بگیرد و بهتر ببخشد.
رسول خدا فرمود: یا علی...پرودگارت دعایت را اجابت نمود. سه شب دیگر نزد ما خواهی آمد...
💔شهادت مظلومانه آقای غریبمان، روح و جان رسول خدا، حضرت مولای متقیان امیرالمؤمنین علی علیه السلام تسلیت باد💔