2821
2789

سلام دوستان 

کتابی بهم معرفی کنید در مورد تجربه های بعد مرگ مثل کتاب سه دقیقه با قیامت 

کتاب سه دقیقه با قیامت رو خوندم اما تاثیری روم نداشت !!!...بیخیال.....  کتابی که تجربه مرگ وحشتناکی هم داره چه بهتر ... شاید تلنگری بهم زده بشه 

جدیدا دوست دارم از این کتاب ها و تجربه بخونم برام لذت بخشه ...ممنون که کتاب معرفی میکنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاپیک آخرم درباره همین کتاب سه دقیقه در قیامت بود چه جالب😁 

اگه این کتاب روت تاثیر نذاشته تنها توصیه ام اینه زیاد برید سر مزار مرده ها چه دلیلی برای خودسازی بالاتر از اینکه مرگ برای همه است ... وقتی آخر کار هر آدمیزادی مرگه چرا با دست خالی بره تو قبری که دیگه کاری از دستش برنیاد

شبکه چهار ساعت ۷ از اول ماه رمضون یه برنامه پخش می‌کنه یه اسم زندگی پس از زندگی، آدمایی که از مرگ بر ...

ممنون عزیزم 

دو سه قسمت دیدم  که معمولا همه از تونل نور رد شدن 

و وارد اینکه اعمال بد و خوب بررسی بشه ندیدم 

قسمت هایی بوده که بابت اعمال بد باز خواست بشن ؟ 

ممنون عزیزم  دو سه قسمت دیدم  که معمولا همه از تونل نور رد شدن  و وارد اینکه اعمال ...

یه دونه خارجی رو پخش کرد که خداناباور بود، گوششو پیچونده بودن و درست شده بود😰 اون مثلا از تاریکی گذشته بود و سایه های سیاه میدید و....من زیاد با دقت ندیدم چون مهمون داشتیم

کتاب انسوی مرگ محشرههه

من کتاب صوتیش رو دارم تو کانال تلگرا.مم 

اقای امینی خواه هم از روش میخونه هم یع  سری توضیحات راجبش میده حرف نداره واسه من ک خیلیی توب بود و تاثیر گذار

@Ansoyemargg

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
تاپیک آخرم درباره همین کتاب سه دقیقه در قیامت بود چه جالب😁  اگه این کتاب روت تاثیر نذاشته تنه ...

سر مزار مرده ها هم خیلی تجربه خوبی میتونه باشه 

ممنون عزیزم

عقوبت گناه باشه خوبه  تجربه کسی بوده که مرده و بعد زنده شده؟

من راسیاتش خودم نخوندم اون کتابو چون عقوبت گناه و اینا داشت و مادر پدرهمسرم که خوندن با توجه به روحیه من گفتن فعلا نخون چون یجاهاییش انگار ترسناک بوده...برا همین ۳دقیقه در قیامت رو ب من معرفی کردند که بخونم و بعدا اونو بخونم