mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان فقط همینوکم داشتیم ای خدابسمونه دیگ 332 بازدید | 21 پست انگل فاسیولادیگ چیه ای خدا؟الان کیپلیشوتوگروه فرستادن..ازسبزیجات میاد..فعلانبایدسبزی بگیریم مگراینک خودمون کاشته باشیم.شماشنیدین؟؟ازکرونابدتره ک..😨😨😰😰شروعشم ازاین فصله ممکنه تاپائیزم باشه🥺🥺 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/02/26 | 02:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra23456789 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 20139 گوه خوردم من دیگه سبزی نمیخرم😓 بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21093 فاسیولادیگ چ اسم سختی 😑 دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
tina_f_d عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 82 بله تو گیلان زیاده چون سبزی محلی هست من خودم گیلانی ام و تااالان۲۴نفرگرفتن این بیماری قبلا هم بوده انگاری
tina_f_d عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 82 نگران نباشید بیشتر در سبزی محلی ک مثلا خودتون تو پاغچه بکارید ک محل عبور گربه گوسفند و یا موش اینا باشه سبزی هایی ک پشتشون کرکی هست اینجوری
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 بله تو گیلان زیاده چون سبزی محلی هست من خودم گیلانی ام و تااالان۲۴نفرگرفتن این بیماری قبلا هم بوده ا ... یاخدا😰😰قابل بهبودی هست؟اخه دیدم گفت میتونه تاماههاداخل بدن باشه وعلائم نداشته باشه گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
tina_f_d عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 82 یاخدا😰😰قابل بهبودی هست؟اخه دیدم گفت میتونه تاماههاداخل بدن باشه وعلائم نداشته باشه من چیزی در مورد بهبودیش ندیدم انگاری درمانی نداره متاسفانه
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 نگران نباشید بیشتر در سبزی محلی ک مثلا خودتون تو پاغچه بکارید ک محل عبور گربه گوسفند و یا موش اینا ب ... خب این سبزی هاییه ک مامیخریم ازکجابفهمیم سالمه یانه؟باگندزدایی ام ازبین نمیرن🥺🥺 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
tina_f_d عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 82 خب این سبزی هاییه ک مامیخریم ازکجابفهمیم سالمه یانه؟باگندزدایی ام ازبین نمیرن🥺🥺 خب این سبزی ها که میخریم محلی نیست
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 سبزی که پخته میشه سبزی خوردن گلم😥فک نکنم باپختن ام ازبین بره..فقط تاچندروزتوفزیزباشه ازبین میرن گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 خب این سبزی ها که میخریم محلی نیست ازکجامعلوم ازگیلان نیومده باشه؟مثلاهمین نعنا..تلخون..زده بود گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍