یا زهرا تو رو به عزت و شرف و غیرت حضرت علی ب داد ما خانم ها برس هرخانومی ک تواین تاپیک حاجتشو میگه خودت حاجت روایشو امضا کن...قسمت دادم به حضرت علی ردمون نکن😭😭😭😭
فردا میخوایم با شوهرم صحبت کنیم بره کمپ که ترک کنه شیشه مصرف میکنه،،،خدااااایا به حق امشب به دل شوهرم بنداز بره ترک کنه ،،،من و بچه هام از بین رفتیم تو این زندگی خداااااااااااا😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مسله ای برای شخصی پیش اومد وبروش در خطر بود و ب اشتباه بهش تهمت زده شده بود خیلی دلم گرفته بود براش و ناراحتش بودم
برای اولین بار تو عمرم ب امام رضا توسل کردم گفتم خدایا امان رضا واسطه بین خودت و اون بنده خدا بشه و ۳۶۰ بار اگه اشتباه نکنم۳۶۰ بار ذکر* الله اعلم* رو براش گفتم باورت نمیشه تو سه چهار روز بعد همونایی ک بهش شک داشتن خودشون بهش پیام دادن و عذرخواهی کردن
یافاطمه زهرا دلم خیلی پره داغونم😭😭😭 من روزی هزار بار میمیرمو زنده میشم امیدی به زندگی ندارم تورو به امام علی قسمت میدم کمکم کن دستمو بگیر اولین باره ازت چیزی میخوام نا امیدم نکن یازهرا😭😭😭😭😭بلکه لطف خدا شامل حالم شه شدید محتاج معجزم😭😭😭اگه این همه عذاب کشیدن حکمتی توشه حالا امتحانه یا مجازات گناهامه نمیدونم فقط چیزیه که خدا میدونه ازت میخوام دیگه تموم شه به ارامش برسم بار گناه رو دوشم سنگینی میکنه شفاعت منو پیش خدا بکن