2777
2789
عنوان

یاخانم فاطمه زهرا امشب بیا بالاسر ما خانمها..بحق حضرت علی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تاپیک اخرمو بخون

مسله ای برای شخصی پیش اومد وبروش در خطر بود و ب اشتباه بهش تهمت زده شده بود خیلی دلم گرفته بود براش و ناراحتش بودم

برای اولین بار تو عمرم ب امام رضا توسل کردم گفتم خدایا امان رضا واسطه بین خودت و اون بنده خدا بشه و ۳۶۰ بار اگه اشتباه نکنم۳۶۰ بار ذکر* الله اعلم* رو براش گفتم باورت نمیشه تو سه چهار روز بعد همونایی ک بهش شک داشتن خودشون بهش پیام دادن و عذرخواهی کردن

اصلا آبی بود رو اتیش

برای زندگیم وسلامتی بچه هام دهاکنیدخیلی محتاجم نمیدونم زندگیم چی میشه توروخدادعاکنیدبهترین هارقم بخوره امشب

خداجونم شکرت که درتاریخ۹/۹/۹۹به همه ی خواسته هاوآرزوهام رسیدم 😍😍😍😍
مسله ای برای شخصی پیش اومد وبروش در خطر بود و ب اشتباه بهش تهمت زده شده بود خیلی دلم گرفته بود براش ...

جدی 

۳۶۰مرتبه بگم عزیزم درسته

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
فردا میخوایم با شوهرم صحبت کنیم بره کمپ که ترک کنه شیشه مصرف میکنه،،،خدااااایا به حق امشب به دل شوهر ...

انشالله همه چی درست میشه خانم فاطمه زهرا حاجتشونو بده تورو به حق حضرت علی😢😢😢😢😢

دانا نبود انکه زنادان گله دارد

ایشالا همه حاجت روا شن 

یافاطمه زهرا دلم خیلی پره داغونم😭😭😭 من روزی هزار بار میمیرمو زنده میشم امیدی به زندگی ندارم تورو به امام علی قسمت میدم کمکم کن دستمو بگیر اولین باره ازت چیزی میخوام نا امیدم نکن یازهرا😭😭😭😭😭بلکه لطف خدا شامل حالم شه شدید محتاج معجزم😭😭😭اگه این همه عذاب کشیدن حکمتی توشه حالا  امتحانه یا مجازات گناهامه نمیدونم فقط چیزیه که خدا میدونه ازت میخوام دیگه تموم شه به ارامش برسم  بار گناه رو دوشم سنگینی میکنه شفاعت منو پیش خدا بکن 

خدا عاقبت همه رو به خیر کنه الهی امین

ایشالا همه حاجت روا شن  یافاطمه زهرا دلم خیلی پره داغونم😭😭😭 من روزی هزار بار میمیرمو زند ...

یا زهرا به حق ماتم خانم زینب کبری خودت براش دعای عاقبت بخیری کن

اره بزار تو گالریم ی نگاه بندازم امیدوارم ذخیره کرده باشم ی بنده خدایی خدا خیرش بده تو نی نی سایت به ...

ممنون دوستم خداخیرت بده

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
برای زندگیم وسلامتی بچه هام دهاکنیدخیلی محتاجم نمیدونم زندگیم چی میشه توروخدادعاکنیدبهترین هارقم بخو ...

عزیزم انشالله خانم فاطمه زهرا نگاهش بیفته رو زندگیت

ممنون دوستم خداخیرت بده

قوربونت پیداش نمیکنم ولی ب احتمال قوی ۳۶۰ بار بود 

ان شاالله امام رضا ضامن آبروت میشه

از آهو کمتر نیستیم ک آدمیم 

توام برای کار همسرم و انتظار چند سالمون برای بچه دار شدن دعا کن