2777
2789

سلام عزیزان.خواستم تو این شب های قدر‌ با دل مهربونتون برام دعا کنید.حال دلم اصلا خوب نیست.با سطر به سطر جوشن کبیر هق هق میکنم.اشکام میاد.دعا کنید اونی که میخواهم اتفاق بیوفته.برای خوشبختی و ازدواج موفقم و کارم دعا کنید.خواهش میکنم موقع دعا کردنتون یادم باشید که من جز‌شما کسی رو ندارم.امیدوارم همتون به آرزوهای قشنگتون برسید.دعا هاتون رو این زیر‌ بنویسید تا برای‌هم دعا کنیم  

☹💔🤲

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

حتما دعا میکنم ....شماهم برای من دعا کن اسی جون 😢

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از ته دل از خدا میخوام که بهترینهارو برات پیش بیاره جوری که هم در دنیا و هم در اخرت عاقبت بخیر و خوشبخت باشی

فقط گلم نگو جز شما کسی رو ندارم

این حرف رو فقط و فقط به خدا بزن

التماس_دعا#  

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
عزیزم از ته دل از خدا میخوام که بهترینهارو برات پیش بیاره جوری که هم در دنیا و هم در اخرت عاقبت بخیر ...

ممنون عزیزم.بله درسته.برای درد و دل گفتم وگرنه از صبح تا شب دارم با خدا حرف‌میزنم🙏

ممنون عزیزم.بله درسته.برای درد و دل گفتم وگرنه از صبح تا شب دارم با خدا حرف‌میزنم🙏

حاجت روا بشی عزیزم

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.