2777
2789
عنوان

خیلی خدابهم رحم کرد

758 بازدید | 17 پست
ازخونه مامانم داشتم برمیگشتم بابام زودتررفت در رابازکرد (خونه بابام اینهاخیابون اصلیه)دخترم 2سالش دستم راداشت که من کفشم رابپوشم یهوبه هوای بابام دویدیکدفعه یه موتوری توپیاده رو درست ازبغلش ردشدخدابهم رحم کرداگرخدای نکرده بهدخترم رامیزدله میشد هممون ترسیده بودیم اومدم خونه انقدرگریه کردم
خدایاشـــکـــرت
بی قرارم اقاجان خسته م دل شکسته م میشود لحظه ای میهمان ایوان طلایت باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر واقعا چقدر خدابه دختر گلت رحم کرد.حالا غصم نخور و شکر بگو
از خداوند برایت چیزی میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نمیگنجد...ارامشی که الان دارم ,مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم.......!!!
بچه ها رو خدا به طرز عجیبی ازشون مراقبت میکنه،واقعا میشه دست ها ی خدا و فرشته هاش رو رووی شونه های بچه ها دید...

خداروشکر...
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
واقعاخدامواظبش بوداون لحظه حتی داداشم که جلوی دربود امانتونسته بودبگیرش خطرردشدهم من وهم داداشم گریه میکردیم بازخداراشکر
بی قرارم اقاجان خسته م دل شکسته م میشود لحظه ای میهمان ایوان طلایت باشم؟
واقعا خدا بطور عجیبی حواسش به بچه ها هست

منم اینو با تمام وجودم حس میکنم

پسرم یکسالشه

اگر خدا یک لحظه حواسش نباشه هر بلایی ممکنه سرش بیاد

چاقو بر میداره

صندلی میفته روووش

از بالا میفته

موقع راه رفتن لیز میخوره تو آشپزخونه

هزار هزار هزار بلاست که فقط خداست که میتونه جلوشو بگیره

با اینکه چشم ازش بر نمیدارم....یک لحظه پشت سرمو نگاه کنم این اتفاقا میفته

اون روز پیچ تو دهنش بود

یک لحضه چشمم خورد به وسیله رو زمین دیدم پیچش نیست گفتم آآآآآآآآآ کن

اونم آآآآآآآآکرد دیدم تو دهنشه

خدا خواست که من چشمم بخوره و ببینم پیچ وسیله نیست

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر