2777
2789

ما پنکه و کولر نداریم

محیطمون گرم و خشکه 

میخواهیم از این کولرها بخریم خوبه ؟؟؟

البته 24 ساعته لستفاده نمیشه خونمون پنجره داره باد میپیچه سر ظهرها فقط گرمه الان عکسش رو میذارم

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونتون مثل حمام میشه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
خب الان خوا هنوز اون سدت گرما رو نداره یه چیزی بخرین که عقل حکم میکنه کولر بگیرین

با این قیمتا نمیشه خونمون فقط جای کولر گازی داره

با این قیمتا نمیشه خونمون فقط جای کولر گازی داره

خب اینو بگیری وسط تابستون پشیمون‌میشین و باز باید دست تو جیب کنین و یه چیز دیگه بگیرین

کولر گازی بخرین شده برین دست دوم بگیرین بهتر از اینه

نه خیلی پرتاب باد نداره.صداش هم زیاده. ما فلر داریم که گرما و سرماست و فکر کنم برای منظور شما بهتر باشه. مصرف برقش هم کمه. 

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
نه خیلی پرتاب باد نداره.صداش هم زیاده. ما فلر داریم که گرما و سرماست و فکر کنم برای منظور ش ...

شما راض هستی ؟؟؟مشکل گرمایشنداریم فقطخوب خنک کنه ؟؟

پنجره باز بذارم چی ؟؟؟؟

خب کولر آبی بخر بذار بالا پشت بوم 

اینا مفتشم گرونه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘