2777
2789
عنوان

گوشتکوب برقی فلر

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 21 پست

میشه بگید خرد کنش چجوره؟مثلا در حد نگینی خرد کردن خیار یا گوجه واسه سالاد هست یا پودر میکنه همه چیو؟

ببخشید اینهمه میپرسم چون مامانم نداشته برا همین اطلاعات ندارم دربارش

میشه لطف کنی یه صلوات به نیت حاجت رواییم مهمونم کنی🤲🏻

اها نغمه جان آخه صاحب مغازه همش میگفت این دوتا وسیله(گوشتکوب برقی و آسیاب مخلوط کن) کارایی هاشون کنار هم یه غذاساز باکیفیت و پرکاربرد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هنوز استفاده نکردم چون تازه ازدواج کردم ولی میدونم خیلی به درد میخوره

ان شاءالله به خوشی از وسایلتون استفاده کنید

فلر کلن برند خوبیه خودم همزن دارم الان میبینم گوشکوبم میخوام قراره بخرم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم من مارک گسونیک دارم راضی ام ،  البته فکر نمیکنم خیلیم ضرورتی داشته باشه ، چون مخلوط کن و ...

منم با این دوستمون موافقم بستگی داره چی ها بخوای درست کنی اگه مستاجری زیاد هزینه لوازم نکن تو اسباب کشی اذیتی

منم با این دوستمون موافقم بستگی داره چی ها بخوای درست کنی اگه مستاجری زیاد هزینه لوازم نکن تو اسباب ...

آره خودم نگران اسباب کشی هست به مامانمم گفتم در حد نیاز جهاز میبرم...برا همینم گفتم بپرسم ببینم نظر کسایی که دارن چطوره

البته بابام هم اصرار داره بر خریدش چون قرار بود غذاساز بگیرم ولی تصمیم گرفتم جدا جدا بخرم که یه موتور هم نباشه برا همین میگه حالا که تصمیمت این بوده پس کاملش می کنیم