2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین

71 بازدید | 14 پست

الان چند روزه سرگیجه دارم مدام نیست میره و میاد، یه حالت منگیه انگار بیشتر، نمیدونم چیکار کنم با قرص سرگیجه و زنجبیل و اینا هم خوب نشدم، کسی تجربه ای داره؟

و خدا برایم کافی است..❤
منم همینجوری  هستم   از وقتی دخترم به دنیا اومده هر روز شده دیگه الان یک ساله  ...

جدا، وای منم مشکل معده دارم ممکنه از اون باشه؟ شنا دکتر رفتین؟

و خدا برایم کافی است..❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا، وای منم مشکل معده دارم ممکنه از اون باشه؟ شنا دکتر رفتین؟

من همش دکتر میرفتم هی تقویتی میداد هی قرص آهن  قرص ویتامین ولی خوب نمیشه دیگه نرفتم آزمایش مدفوع نوشت انجام ندادم همون یه سال پیش  .... همش یه حالت منگی و گیجی و خواب آلودگی  دارم .......خدا دیگه شفا بده الهی   ...

من همش دکتر میرفتم هی تقویتی میداد هی قرص آهن  قرص ویتامین ولی خوب نمیشه دیگه نرفتم آزمایش مدفو ...

وای منم دقیقا همینم کلافه شدم دیگه تقریبا همش مریضم بنده خدا همسرم 😔

و خدا برایم کافی است..❤
من همش دکتر میرفتم هی تقویتی میداد هی قرص آهن  قرص ویتامین ولی خوب نمیشه دیگه نرفتم آزمایش مدفو ...

یعنی با تقویتی و قرص اهن خوب نشدین؟ پیش متخصص گوش و حلق نرفتین؟ اکثر سردردا مال گوشه منم میخوام برم چک کنم شاید از اون باشه

و خدا برایم کافی است..❤
یعنی با تقویتی و قرص اهن خوب نشدین؟ پیش متخصص گوش و حلق نرفتین؟ اکثر سردردا مال گوشه منم میخوام برم ...

سردرد ندارم  ولی یه حالت گیجیه اره اگه عفونت گوش میانی باشه امکان داره سرگیجه .... 

سردرد ندارم  ولی یه حالت گیجیه اره اگه عفونت گوش میانی باشه امکان داره سرگیجه ....

اره درسته دقیقا گوش میانی، منظورم سرگیجه بود خب نرفتین دکتر براش؟

و خدا برایم کافی است..❤

مادرشوهرم اینجور شد رفت دکتر آزمایش ازش گرفتن فهمیدن عفونت گوش میانی داره دیگه ۳ تا سرم و آمپول و قرص و دارو بهش دادن خوب شد خداروشکر

میشه لطف کنی یه صلوات به نیت حاجت رواییم مهمونم کنی🤲🏻
چی میخورین سرگیجتون بهتر میشه؟

هیچی.... من دکتر زیاد رفتم یادم نیست گوشم رو نگاه کرد یا نه ولی علایم رو که گفتم مسلما باید خودشون همه چی رو که لازم باشه چک کنن دیگه .....ولی عفونت گوش باید درد گوش و کاهش شنوایی هم باشه 

یه نفر که این مشگل رو داشت گفت از معده ام بوده ... بعضی هام بهم میگن از شیردهیه 

مادرشوهرم اینجور شد رفت دکتر آزمایش ازش گرفتن فهمیدن عفونت گوش میانی داره دیگه ۳ تا سرم و آمپول و قر ...

جدا پس از منم به احتمال زیاد همینه

و خدا برایم کافی است..❤
هیچی.... من دکتر زیاد رفتم یادم نیست گوشم رو نگاه کرد یا نه ولی علایم رو که گفتم مسلما باید خودشون ه ...

نه به نظرم حتما پیش یه متخصص گوش برین ضرر نداره، معدتون دقیقا چیه مشکلش منم مشکل معده دارم

و خدا برایم کافی است..❤