2821
2789

یه خط آهنگ بخونید نفر بعد با کلمه آخرش یا ی کلمه داخل آهنگتون باید آهنگ بخونه😁😀

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

آهای عالیجناب عشق😁

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

نفس

تو که نیسی این هوا خفه س

منو در بیار از این قفس

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نفس  تو که نیسی این هوا خفه س منو در بیار از این قفس

هوایی شدی خاستی که قلبمو دورش کنی

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
نفس  تو که نیسی این هوا خفه س منو در بیار از این قفس

یه قفس اینور در

یه قفس پشت دره

بی تو هر تجربه ای یا بده یا بدتره

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂
عشق! چشم بسه دلو بهت دادم😀

دل!

دلی رو زیر پا گذاشتی ک قبل تو شکستگی داشت 

حال من عاشق ب کی ب جز تو بستگی داشت 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
آهای عالیجناب عشق😁

قدیما یادش بخیر 

قسم نون و نمک آخر مردونگی بود😝🤣🤣

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                
من قلبمو دادم واسه اون چشمای زیبات.....

چشماتت حرفایی داره که همه دنیا به غیر از من میدونن

عاشق این اهنگم گذاشتم بخونین

میروی با آخرین باران… زبانم لال! ●♪♫
میگویند از دلم دل میکنی آسان، زبانم لال! ●♪♫
من گاهی با خودم در خلوتم ●♪♫
آهسته میگویم مبادا راست باشد حرف این و آن زبانم لال! ●♪♫
میترسم از این راه از درد بی درمان… ●♪♫

شعر و ملودی : دی پاپ
تو میروی یک روز، با آخرین باران ●♪♫
در خوب خود دیدم این لحظه را صد بار؛ رفتی و باران زد در آخرین دیدار ●♪♫
اگر رفتی و ماندم؛ در دل طوفانِ خلاصم کن ●♪♫
نفسم رفته دلم تاب ندارد بی عشق آسمان که نور مهتاب ندارد بی عشق ●♪♫
جان من جان تو جان چشمان تو من بریدم به خدا در غم پنهان تو ●♪♫

من خرابم بی عشق در عذابم بی عشق ●♪♫
من اسیری شدم عاشق زندان تو ●♪♫
میترسم از این راه از درد بی درمان تو میروی یک روز با آخرین باران ●♪♫
در خواب خود دیدم این لحظه را صد بار رفتی و باران زد در آخرین دیدار ●♪♫

میکس و مستر : وحید فرجزاد
اگر رفتی و ماندم؛ در دل طوفانِ خلاصم کن ●♪♫
به دور از گریه ها و چشم این و آن خلاصم کن… ●♪♫
بس است و زندگی جایی برای من جایی نخواهد ●♪♫
داشت مرا با خاطرات آخرین باران خلاصم کن… ●♪♫

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
تو با قلب دیوانه ی من چه کردی  ببین عشق دیوانه ی من چه کردی

دیوااااانه رفتی مرا با خود نبردی😃

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷