2777
2789

آقا جان خودت پادرمیونی کن بین منو خدا رو سیاهم 

هممون ی جای زندگیمون ی کار اشتباه ی گناه ، ی حرکت زشتی انجام دادیم امشب شب عزیزیه  ،،،امشبو از دست ندین معلوم نیست سال دیگه باشیم یانه ^^

حرفا زیاده و خواسته هام از خدا زیاد .

+ببخش واسه همه کارای زشتم امشب قول میدم که دیگه انجامشون ندم 

،همه بدی هامو نو میبینه ولی به رومون نمیاره !

+خدایا به امید پزشک شدن شب و روزو سر میکنم خودت هوامو داشته باش❤

+ی کاری کن برم پیش عسان واسه همیشه :)

انشاالله همه به خواسته ها و ارزوهاشون برسن ، الهی امین❤🙏

پ.ن : امشب از سایت میرم،، که انشالا پر قدرت تر درس بخونم

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

من لایک که میکنم واستونم از ته دل دعا میکنم که ایشالا به خواسته هاتون برسین عزیزان❤

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

با خواستگارم ازدواج میکنم

وبا امیر کات میکنم

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قول میدم دیگع به خدا قولای الکی ندم🙌🏻 پای قولای ک توی این ی سال بهت میدم میمونم خداجون هرچقد ک سخت باشه

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

خدایا ازت میخوام ایمانم رو روز به روز قوی تر کنی 

تو آزمونم قبول شم بهترینها رو در مسیرم قرار بده و دیگه خدایا خودت میدونی

به همه خواسته هام برسم

خدایا عاشقتم❤️

من یک ترک هستم❤️از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
سرت شلوغه ها خخخ

هه اره خیلی

تاپیکای قبلمو بخون میفهمی چقد سرم شلوغه

همین جور بدبختایا ریخته سرم

واسه همین سرم خیییلی شلوغه

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

عروسیمو به خوبی و خوشی بگیرم و خوشبخت شم سال دیگه همچین شبی هرچی در حدتوانم بود نذری میدم

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage