2777
2789
عنوان

دلم تنگ میشه

581 بازدید | 22 پست

بچه ها من زندگیم خیلی خوب بود.همسرمو دوست داشتم همونی بود که میخواستم.ولی در عرض دو هفته همه چیز خراب شد اون دوست داشت طلاقم بده و اصلا تلاشم جواب نداد.گفت تا از خونه نری من نمیام و من هفت ماهه اومدم و اونم درخواست طلاق داده. تو این روزا هیچ وقت پشیمون نبود.من از احساس اون هیچ خبری ندارم ولی هیچ وقت نگفت برگرد.انگار کسی زیر پاش نشسته بود.اصلا باورم نمیشه دارم ازش جدا میشه.دلم همش تنگ میشه برای تمام روزای خوبم، برای خودش، برای احساسی که داشتم،برای روزایی که اونقدر دوستم داشت که فکر نمیکردم روزایی رو ببینم که دوستم نداشته باشه.اگر زندگی خوبی کنارش نمیداشتم دردم کمتر بود ولی الان هر قدم به افسردگی نزدیکتر میشم.اصلا هر کاری میکنم دلم باور نمیکنه که دارم ازش طلاق میگیرم.هر وقت خانوادم در مورد طلاقم حرف میزنن که آرومم کنن من اصلا نمیدونم دارن چی میگن .!بچه ها اینا رو گفتم که بگم شما زن هستین اگر تو اوج وابستگی و دلبستگی که به شوهرتون دارین خدای نکرده این اتفاق براتون بیوفته میدونید چقدر دردناکه.گفتم که برام دعا کنید شاید دوباره مثه یک معجزه همه چیز درست بشه.که بگم موقع قرآن به سر گرفتنتون منو حتما یادتون باشه.شاید من آدم بدی هستم که خدا دلمو ندید...من تمام چله ها و ذکرا رو انجام دادم ولی من هر چی بیشتر دعا کردم انگار بیشتر نمیشه.من از خدا ناامید نیستم ولی شاید اون از من نا امیده که اینهمه منو نمیبینه....مرسی از همتون عزیزای دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آیه از قرآن هست برای اینکه کسی که مدنظرته بیاد ازت معذرت بخواد و آشتی کنین

تو نت بزن آیه جهت آشتی سه بار میخونی بعد به خودش یا حتی به عکسش فوت میکنی

برای منکه جواب داده همیشه

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
یه آیه از قرآن هست برای اینکه کسی که مدنظرته بیاد ازت معذرت بخواد و آشتی کنین تو نت بزن آیه جهت آشت ...

یادتون نمیاد چی هست بگین؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید