2777
2789
عنوان

شاغلا یه لحظه بیاین

197 بازدید | 21 پست

من تو یا کارخانه کار پیدا کردم  گفتم حقوقا رو دو ماه یه بار میدیم.   بیمه هم بعد دو ماه  و  گفتن حقوقتونم کامل نمیدیم فقط دو تومنش رو میدیم ما بقی آخر سال با سنوات و عیدی تسویه میشه  آگه تجربه دارین راهنماییم کنید

به نظر من خوب نیس نرو

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا. ریسکه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

به نظرم‌من جایی که اخر هر ماه کامل حقوقت رو بدن خوبه 

نه اینجوزی

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
دوماه یبار حقوق میدن یا نه آخر سال میدن ؟ عیدی سنوات که اسفند ماه حساب میکنن.حقوقت  چطوره مگه چ ...

حقوقش وزارت کاره.  ولی میگن  دو تومانش رو میدیم مابقی رو آخر سال میدیم.  و تازه میگن دو ماه یه بار حقوق میدیم

اول دنبال کار بهتر باش. ولی اگه پیدا نکردی درباره این کار، یه تحقیق کن اگه راست میگن و آخر سال تسویه میکنن ، خودت هم با دو ماهی دو تومن مشکل نداری ، برو .

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷

من تو یه شرکت بودم اصلا تاریخ واریز حقوقش معلوم نبود میدیدی 5 یا 6 ماه اصلا حقوق نمیدادن بعد یهو همشو باهم میدادن یا میدیدی بعد 3 ماه یه تومن علی الحساب میدادن بدیش این بود نمیتونستی برنامه ریزی کنی یا وامی چیزی بگیری که سرماه از حقوقت قسط بدی خوبیشم این بود پولت سیو میشد و یهو یه عالمه پول میومد تودستت میتونستی یه حرکتی بزنی من که همش سکه و طلا میخریدم