2777
2789

من خودم عقدم همو خیلی دوست داریم ولی قشنگ هر روز یه داستانی داریم فکر کنم هنوز نشناختیم همو.

از اینده که تیکه ها و کل کل هامون میترسم.به نظرتون درست میشه؟

خیلیاش تقصیر منه خیلیاش تقصیر همسرم.اخرشم یکیمون کوتاه میاد ولی من حس خوبی ندارم که همش تیکه کنایه و کل کل داریم

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

درست ميشه اوايل تا باهم كنار بياين و همو بشناسين اين بحث ها هست

ماهم زياد داشتيم خداروشكر باهم كناراومديم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم شکاک ودهن بین بود بعد دوسال ازعروسی درست شد خداروشکر

عاشق امضاتون شدم فهم و شعور توش داره موج میزنه 😍❤️

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

عزیزم آدم هیچوق نمیتونه کسی و کامل بشناسه اینم بدون هیچ زندگی بدون مشکل نیس زن و شوهر بعد۲۰سال میبینی هنوز همو کامل نشناختن تو سعی کن رو خودت کار کنی کتاب مفید بخونی همه چی خوب میشه نگران نباش

شهر از بالا زیباست و آدمها از دور جذاب،لطفا فاصله ی مناسب رو رعایت کنین تا جذاب بمونین🙏

ما اینطور بودیم کوتاه اومدم تا الان که عروسی کردیم و از ۹ ماه ازدواج فقط ۴ ماه و نیم زندگی کردیم به خاطر دهن بینیش دخالت خانواده ش کتک زدنای اول ازدواج خرج نکردناش

الانم تو فکر طلاقم مهریه و نفقه مو گذاشتم اجرا

ازالان جلو تیکه وکنایه روبگیر اخرش ۱۰سال دیکه هم باشه دودش توچشت میره.ولی اکثرا بعدازدواج شناخت بیشت ...

یه سریاشو خودم میندازم.میدونمم کارم اشتباهه خیلی ولی دست خودم نیس بعضی وقتا خیلی حرصم میگیره

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

ما خیلی مشکل داشتیم توی عقد البته یکسال اول خیلی خوب بود ولی بعدش نگم برات البته بیشترش ب خاطر اخلاق و رفتارای مامانم بودخیلی گیر میداد حتی نزدیک بود جدا بشیم بعداز عروسی هم مشکللت داشتیم ک اونم بنظرم عوارض دوران عقدمون بود...ولی از وقتی پسرم بدنیا امد خیلی چیزا تغییر کرد و بهتر شده اوضاعمون راضیم الان...هرچی نباشه از دست  اخلاق و رفتارای مامانم راحت شدم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
ما اینطور بودیم کوتاه اومدم تا الان که عروسی کردیم و از ۹ ماه ازدواج فقط ۴ ماه و نیم زندگی کردیم به ...

ای بابا.ایشالا هرچی خیره براتون پیش بیاد

ما خیلی مشکل داشتیم توی عقد البته یکسال اول خیلی خوب بود ولی بعدش نگم برات البته بیشترش ب خاطر اخلاق ...

منم بابام یکم زیادی شوخی میکنه و هرچیزی ک نبایدو میگه