2777
2789
عنوان

امان از عقب افتادن پریود

115 بازدید | 16 پست

۵روز عقب انداختم من

حدود ۴ماه پیش سونو دادم و تنبلی تخمدان داشتم ۳دوره قرص خوردم  و ب حرف دکترم با اون قرص باید رفع میشد.

الان با این که هرازگاهی دل درد و کمردرد میاد ولی خبری از پریود نیست..

احتمالش هست  کیست مونده باشه؟ 

۳بار تعلیقی ام،از من بترس

اندومتریوز نداری؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه ابن ک گفتی؟ فقط گفتن تنبلی دارم فقط موندم چجوری گفت با ال دی رفع شده درصورتی ک می دونم تنبلی بر ...

من ۵روز عقب انداختم

صب بی بی زدم منفی شد

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
اره تنبلی دارم ولی هر ماه میشدم ولی این ماه اونم نشدم فکر کنم وضعیتم بدتر شده بی بی منفی

اهان

من ک متعورمین داد ۲ماه،بعد گفت ماه آخر ال دی بخوری کامل رفع میشه، کو پس☹

۳بار تعلیقی ام،از من بترس
چیه ابن ک گفتی؟ فقط گفتن تنبلی دارم فقط موندم چجوری گفت با ال دی رفع شده درصورتی ک می دونم تنبلی بر ...

ال دی نازایی میاره پیش ی دکترخوب برو منم کیست داشتم ولی قرص ویتاگنوس داد و گف سعی کن بارداربشی چون رفع میشه با بچه

اندومتریوز ی نوع بافت ک خارج رحم تشکیل میشه و جلوی پریود و میگیره و خون هم از لوله خارج رحم میذه بیرون و بعد ها منجر ب سرطان رحم ولگن میشه اینم فقط بابچه بافتش خراب میشه درمانی نداره علایمش هم پریود نشدن بعضی ماه هاس

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟