2777
2789
عنوان

بالا رفته یا کشیده پایین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست
تو همین ایام تا عید فطر بخر 

مرسی😍من ماشینو گرون فروختم ارزون میخوام بخرم😂

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاااااامممممم🎶😘😘😘😘😘😘

سلام عشقم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مرسی😍من ماشینو گرون فروختم ارزون میخوام بخرم😂

فدات 

مبارکتون باشه 💗

شوهرم تو ایران خودرویه میگه بعد از عید میکشه بالا دوباره بهترین وقت همین ایامه 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

اخه چرا باید کشور ما اینجوری باشه چرا قیمتا ثبات ندارن آدم مونده باید چی کار کنه خدایا خودت به دادمون برس

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
فدات  مبارکتون باشه 💗 شوهرم تو ایران خودرویه میگه بعد از عید میکشه بالا دوباره بهترین وقت هم ...

😉😉😉

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
بعد چن وقت یا چن دیقه.....🙈🙈🙈😅😅

نمیدونم 😂😂اونش بستگی به خودش داره 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
عاقا ما منحرفیم😂😂😂😂

والا

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃