2777
2789
عنوان

شما بودین میرفتین خونه مادرشوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 40 پست

شپش ربطی ب کثیف و تمیزی نداره ها

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

فقط خواستم بگم شپش کاری به کثیفی نداره.میپره..یکی گرفت همه اطرافیان درگیرن

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هرگز.البته هرکس با توجه به شرایطش نظرش رو میده

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
کلا پرجمعیتن خانواده شوهرم همسایه هاشم میان و میرن انگار نه انگار که کرونایی وجود داره مادرشوهرم ...

خوبه شوهرت باهات همراه هست

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نه نمیرفتم ولی جوریم نمیگم ناراحت شن میگم وضعیت منو بچمو که میدونین ایشالا وضعیت سفید شد عوضشو در می ...

پای تلفن بش گفتم،گفتم بخدا من خونه مامانمم جدا میرم بقبه نباشن

خواهر بزرگم اصن براش مهم نیس منم وقتی اون اونجاس نمیرم 

دیگه خودشون باید شرایط شمارو درک کنن اصرار نکنن

درک که اصلااااا ندارن،هر دفعه هم شوهرم میگه دیوانم میکنن انقدر میگن ما میکروب نیستیم ما مریضی نداریم ما که نمیخایم شمارو مریض کنیم و ...

من الان چهار ماه بیشتره خونه مادرشوهرم نرفتم.نصف مشکلاتی که گفتیو ندارن اونا.ولی بخاطر شرایط کرونا نمیرم..شما هم نرو اصلا.اونا به نفعشونه شرایط شما و شرایط عمومی مملکت رو درک کنن.اگه کردن که چه بهتر.اگه درک نکردن مشکل خودشونه والسلام و شما هبچ وظیفه ای نداری توضیح اضافی بدی.

بارداری تو این اوضاع کرونا بگیری خدای نکرده یا شپش..فقط دردسر وحشتناکش برای خودته.صدمات جبران ناپذیری داره.لطف کن به خودت و بچه هات و نرو.هر کی هم ناراحت شه فوقش یه لیوان اب خنک بخوره..

Kiziim