2777
2789
مارک دیگه زدی مثبت بود؟ چه مارکی بگیرم؟ 

مدیکور بهتره این قاطیه

من مدیکورم هاله انداخت

اینم هاله انداخت ولی خط هاش جابه جا شده بود

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نزدم دوباره گفتم صبر کنم تا حداقل یه هفته از موعدم رد بشه بعد بزنم  

من روز ۷ ام پریودیمه. سه روز پیش زدم منفی بود. اینو دیشب زدم. بعد من پریود شدم ولی خیلی عجیبه پریودیم. یعنی الان ۳۶ سالمه همیشه شبیه هم بود روز دوم خونریزی وحشتناک زیاد روز چهارم تا ۷ ام فقط لکه بینی. ولی این خیلی کم خونریزی لخته اصلا" نداشت. روز دومم فقط لکه بود. یعنی اگه بچه هم نباشه یه چیزی حتما" تغییر کرده تو بدنم که پریودم مدلش عوض شده. 

منم ماه پیش زدم اینجوری بود و باردار نبودم خرابه عزیزم ولی به حق این شبای عزیز خدا به همه بچه بده .م ...

خودمم همین فکر رو میکنم. 

آخی عزیزم ازمایش خون بده مطمئن شی    ایشاله هر چی خیر و صلاحمونه پیش بیاد‌ .

من روز ۷ ام پریودیمه. سه روز پیش زدم منفی بود. اینو دیشب زدم. بعد من پریود شدم ولی خیلی عجیبه پریودی ...

من ماه قبل دقیقا اینجوری پریود شدم البته یک هفته تاخیر داشت پریودم الانم هنوز پریود نشدم روز موعدم تست زدم که تست انگار خراب بود گفتم صبر کنم تا چند روز دوباره تست بزنم

خدایا شکرت 
من ماه قبل دقیقا اینجوری پریود شدم البته یک هفته تاخیر داشت پریودم الانم هنوز پریود نشدم روز موعدم ت ...

اونوقت از اون پریودیت بیبی نزده بودی فقط اینکه خراب شد؟ دکتر نرفتی ببینی چرا اینطوری پریود شدی؟ نگرانم نمیدونم چرا 

نه برای من تآخیر نداشت. همیشه سره تاریخ پریود میشم این ماهم همون بود. ۳۰ روزه است سیکلم. ایشاله خوش خبر باشی 😍🥰😘

عزیزم میشه بگی جریان اون تاپیک پیام شوهرت چی صد آخرش؟ ازش پرسیدی چی گفت. اونور ترکیده آخرش نفهمیدم چی شد

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
عزیزم میشه بگی جریان اون تاپیک پیام شوهرت چی صد آخرش؟ ازش پرسیدی چی گفت. اونور ترکیده آخرش نفهمیدم چ ...

هیچی عزیزم تولد خواهرزادم بود دو ماه بعد اون تریخ. خواهرم دنبال تدارکات و دیجی و پدیرایی و اینا بود. به شوهرمم پیام دادا بود. شوهرم تو گروه مدرسه شون پرسیده بود کسی میشناسه. گروه مدرسشون هم خیلیاشون بیخبرن از همدیگه فقط همونجا جوک و اینا میبرستن یا راجع به کار و سیاست میحرفن. خلاصه اونم فک کرده شوهرم واسه بچه ی خودش میحواد شوهرم گفت منم حوصله نداشتگ حالا توصیح ّدم خواهرزاده خانومم. بعدم شماره رو همون موقع فرستادا بود واسه خواهرم. و خواهرمم تشکر کرده بود. همین. سو تفاهم بود همش خداروشکر 

هیچی عزیزم تولد خواهرزادم بود دو ماه بعد اون تریخ. خواهرم دنبال تدارکات و دیجی و پدیرایی و اینا بود. ...

وای عزیزم خداروشکر. چقدر خوب شد به شوهرت گفتی. اگر بدونی اگر بدونی من چقدر از همین اتفاقات و سوتفاهم ها برام پیش اومده... تعریف کنم انگار هیچ چیزی غیر اون که تو ذهنم بود به ذهن آدم نمیرسه ها ولی واقعیت کلا یه چیز دیگه ست!! 

میدونی؟کلا مردها صحبت کردن و تعاملشون با ما فرق داره. واسه همین ما چت هاشونو می‌خونیم با سبک ذهنی و چت کردن خودمون برداشتش میکنیم و سو تفاهم میشه. 

خوشبخت باشین همیشه 🌿💖

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
وای عزیزم خداروشکر. چقدر خوب شد به شوهرت گفتی. اگر بدونی اگر بدونی من چقدر از همین اتفاقات و سوتفاهم ...

مرسی عزیزم درست میگی. هر چی از صبح بالا پایینش میکرد هیچ چی به دهنم نمیرسید. واقعا" فکرشم نمیکردم به خیر بگدره خودمو آماده ی هر چیزی کرده دودم. اینو گفت بال درآوردم. زدم زیر خنده.

ممنونم ازت. خوشبخت باشی دوست قشنگم