2777
2789
عنوان

حوصله هیچچچ کاری ندارم

94 بازدید | 5 پست

سلام من حوصله ی هیچکاری ندارم نه میتونم درس بخونم نه سریال ببینم حتی تو گوشی هم هستم همش بیخوصله الکی بالا پایین میکنم کتابو الکی بازو بسته میکنم هیچچ فیلمی نمیتونم بشینم ببینم یا دنبال کنم یعنی واسه هیچی انگیزه ندارم و هیچی نیس که من ذوق کنم براش 🤦🏻‍♀️دلم میخواد یه فعالیتی باشه که خیلی باهاش خوشحال شم یا یه موضوعی که برم دنبالش کنجکاوی کنم ولی دچار سکون محض شدم و حتی از خونه هم بیرون نمیتونیم بریم  شما تا حالا اینجوری شدین؟بنظرتون چیکار کنم ؟

وای منم یه بار از کارهام اینجا گفتم همه گفتن مگه کوزتی چیه منم بیخیال شدم الان بیزار شدم از خودم همش خواب 

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
وای منم یه بار از کارهام اینجا گفتم همه گفتن مگه کوزتی چیه منم بیخیال شدم الان بیزار شدم از خودم همش ...

دقیقن منم همش بعد از ظهر ها خوابم از خواب زیاد خوشم نمیاد دوس دارم یه خرکتی بزنم ولی همه چی تکراری شده واسم🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقن منم همش بعد از ظهر ها خوابم از خواب زیاد خوشم نمیاد دوس دارم یه خرکتی بزنم ولی همه چی تکراری ش ...

آخ گفتیا من بابام میگه رکورد زدیا من از ۱۱به الان حتی یه بارم نرفتم بیرون حس مرده متحرک رودارم😑

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
آخ گفتیا من بابام میگه رکورد زدیا من از ۱۱به الان حتی یه بارم نرفتم بیرون حس مرده متحرک رودارم😑

منم خیلییی وقته تو خونم دیگه حالم داره از اتاقم بهم میخوره 🤦🏻‍♀️