2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

122 بازدید | 16 پست

سلام ..من یع نوزاد ۴ماه و ۲۰روزه دارم...هرروز ساعت ۶صبح میخوابه البته امروز شب ساعت ۲خوابید و الان بیدار شد مشکل اینجاست که هر یک ربع یه بار بیدارمیشه و شیر میخوره اینم بگم از اول خیلی پرخور بود قد و وزنش خوبه و فقط شیر خودم رو میخوره،خواهش میکنم کسی اگر راهی داره که خوابش رو تنظیم کنه بگه ۵ ماه روانی شدم

سلام گلم. پسره منم همینطور بود. یعنی فقط میخاستم خودکشی کنم با اینکه خیلی عاشقش بودم. بعد از ۸ .۹ ماهگی بهتر شد. مثلا شد ۳ ساعت یک بار بیدار شدنش. اکثرا همینطورن مخصوصا شیر مادری ها. شیر خشک سنگسن تره میخابوندشون. غذا خور که میشه بیشتر میخابه گلم. اما الانم گه نزدیک ۱۶ هست باز هم ۲ تا ۳ ساعت یک بار توی شب شیرو میخاد

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم. پسره منم همینطور بود. یعنی فقط میخاستم خودکشی کنم با اینکه خیلی عاشقش بودم. بعد از ۸ .۹ ما ...

دیشب انقدر سرم رو تو دیوار زدم ...بعد موندم ملت چقدر بچه بچه میکنننن همش عذاب

اتفاقا منم هی خودمو میزدم جونه دلم😭

اما دختر من الان دوباره نوزاد میبینم دلم ضعف میره🤣

بارداریی داشتم که کافر نداشته باشه الهی اینقدر که زجر کشیدم اما بازم میخام🤣

میگن خدا از یاده خانوما سختی هاشو میبره که نسل انسان منقرض نشه 😁

چی هست اسمش؟

اسمش رو دقیق یادم نیس دوسال ونیم پیش من میخریدم. اسمها و برمدهای مختلفی هس. برین داروخونه بگین قطره خوراکی برا خواب نوزاد. دارن میدن بهتون. من ک جونم بهش بود شهر غریب دس تنها با دو بچه. 

ارتمشت رو حفظ کن هر چ استرست بیشتر باشه بچه درکش میکنه بی خواب میشه. من پسرم رو میگرفتم بحوابونم چون استرس داشتمو عجله ک زود بخدابهدنمیخابید میدادم دست باش . با ارامس میزاشتش گهواره ش براش ترانه میخوند و تکون میاد ده دقیقه ای میخابید

تو روخدا بی خیال حس میکنم عمرم داره تلف میشه

نه خاهر. منم اولا همین فکرو میکردم . خانومایی ک دانشگاه میرنو سره کارو اینارو نگاه میکردمو حسه بیهوده یودن بهم دست میدادو شکست اما جایی خوندم که اینقدر ثواب داره بچه داری که با هیچی قابل قیاس نیست واسه خانوما. وقتی داری شیر میدی دعات مستجابه. چی ازین بهتره. خلاصه که قدره این روزهاتو بدون