2777
2789

بهش یه شب سر شب استامینوفن بده هر وقت بیدار شد دوبار هم بده نذار روزا بخوابه بچه منم اینطور بود مدتی من اینکار کردم قبلش خوب سیرش کن غذایی نفاخ مثل ماکارونی سیب زمینی و... بهش نده و کمی دم کرده زیره و رازیانه بده دوشب که اینطور بخوابه خوابش خوب میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ۷۶

ماشالا 👌

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بده من ی گاز بگیرم معجزه میشه براش 😘😘 

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
بهش یه شب سر شب استامینوفن بده هر وقت بیدار شد دوبار هم بده نذار روزا بخوابه بچه منم اینطور بود مدتی ...

من تا حالا بی دلیل استامینوفن ندادم اما واسه واکسن شش ماهگیش تب نکرد اما برای اطمینان ساعت ۱۲ بهش استامینوفن دادم که تو خواب تبش تره بالا

خدا شاهده تا ۳ بیدار بود😐اصلا استامینوفن روش تاثیر نداره😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چیو ؟

نی نیو 😂😂😘😘

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
شما عزیز هستید مهربونی از خودتونه دقیقا دختر منم دلدرد و....داشت نصفشم به این برمیگشت که تا من بچمو ...

یکی دو بار بده خودشون نگهش دارن.با صدای بلند تو جمع با خنده بگو هر کی بیدارش کنه خودش باید نگهش داره من میرم.من که این کارو میکنم وقتی سرو صدا راه میندازن.