سلام مهربونا شبتون بخیر 🙃 میخوام تجربه ی خودمو مبنی بر رفع جوش صورت که میدونم واس خانوما وحشتناکو عذاب آوره براتون پابلیک کنم🤩...خودم تا 17 سالگی نمیدونستم جوش چی هست تا اینکه یه مشکلی برام پیش اومد☹️ک یخورده اضافه وزن پیدا کردمو هورمونام هنگ کردنو😐 بهم ریختنو پوستم ب معنای واقعیه کلمه داغون شد😭😑 کلی دکترو قرصو محلولو ژلو این حرفا استفاده کردم که علاوه بر خالی شدنه جیبم🤐 واقعا نتیجه ای نگرفتم حتی اضافه وزنمو هم برطرف کردم ولی صورتم همچنان داغون🙄😢تا این حد ک بعضی وقتا میخواستم خودکشی کنم😂(انقد دیوانه بودم یعنی😂🙈) آخه خیلی رو پوستم حساس بودم😢 تا اینکه با تجربه هایی ک کسب کردم الان تونستم از اون پوسته مضخرفو داغون(گوشه شیطون کَر😡) یه پوسته صافو نرمو بدونه لکو جوش بسازم😍 البته بچه ها جونی یخورده باید صبور باشین ولی بهتون قول میدم نتیجه میگیرین😍 یعنی مطمئنم اگه کارایی که میگمو مو به مو انجام بدین شماهم از شره جوش خلاص میشین. فقط تو اون حاله خوبتون واسه منم دعا کنین🙏🙂...بچه ها اولین قدم اینه که بدونین جوش ها از کدوم نقطه ی بدن نشأت میگیرن داخلین یا خارجی🤔... بیشتر جوش های داخلی بخاطره چربیه بدن و کبد به وجود میاد بس شروع میکنم 🙃قدم اول: من برای رفع این مشکل هر صبح دو قاشق غذاخوری خاکشیر رو داخل دو لیوان آب ولرم حل میکنمو میخورم تا بخاطر طبعه سردی که داره هم گرمای کبد رو میگیره هم نمیزاره دچار یبوستو این حرفا بشم (که یبوست خودش عاملی برای به وجود اومدنه جوشه) ... آب گرم و ولرم هم برای رفع چربیه بدن فوقالعاده مؤثره این کارو حداقل به مدت دوماه انجام بدین تا نتیجه ی فوق العادشو ببینین البته به اضافه ی روتینه روزانه ای که بهتون میدم قدم دوم: تهیه ی یه فیس واشه مناسبه پوستتون هست که حالا بستگی به خودتون داره که پوستتون چربه یا خشکه یا مختلطه☺️...... فقط نکته ی مهم ضد جوش بودنشه من خودم به عنوانه یه فرده معتاد🙄 به فیس واش بِرَنده آردِن یا لامینین رو بهتون پیشنهاد میکنم که با قیمته مناسبی که داره واقعا کارش فوقالعادس😍 حالا باز بستگی به پوستتون داره که چه محصولی باهاش مَچ بشه فیس واش ارزون یا گرون بودنش مهم نیس مهم سازگاری پوستتون با اون محصوله 😘قدم سوم :تهیه ی یک فیس براش هست که حالا دستی و.... داره که من خودم فیس براش دستی ساده رو به نوع باطری ایو این حرفا ترجیح میدم چون هم مقرون به صرفس هم کاری که ما ازش انتظار داریمو برامون انجام میده.... قدم چهارم: تهیه ی یه حوله ی نرم و با کیفیت مخصوص صورت هست(حتما نرم باشه چون پوست صورت حساسه) تا اینجا روتینه شبانه ی شما اینه که هر شب قبل خواب مقداری از فیس واشتون رو روی براش بریزین و خوب آلودگی های صورتتونو با کَفِش پاک کنین بعدشم با آب صورتتونو تمیز شستشو بدین و با حولتون به صورت ضربه ای آبه صورت رو بگیرین....😎
حالا دو تا ماسکه معجزه آسارو بهتون معرفی میکنم که اگه همزمان استفاده کنین صبح که از خواب بیدار بشین از صورته نورانیتون واقعا تعجب میکنین😲😍🤭
ماسکه اول :آب سیب زمینی(واقعا عاشقشم برام معجزه کرده😇) به این صورت که سیب زمینی رو رنده کنین تفاله هارو جدا و آبه سیب زمینیه خالص رو تو قالبای کوچولو بریزین و فریز کنین و هر شب یکیشو خارج کنین و بعد از شستشوی صورتتون کامل یخ رو رو صورت بکشین(وای یعنی من عاشقه اون لحظم که صورت خنک میشه😇😇😇)
ماسک دوم:قرص آسپرین(حتما حتما حتما(آ اِس آ 100) باشه) رو پودر کنین با مقداری آب ترکیب کنید تا حالته خمیری داشته باشه بعد از آب سیب زمینی رو قسمتای جوش دار بمالید... نکته ی مهم : هرچی خمیرش شُل تر باشه رو صورت بهتر جواب میده😉
و بعدش لالا کنین😴😴... چون آسپرین خشک میشه ممکنه یخورده رو بالشو اینا بریزه😬 ولی اصلا در قباله نتیجه ای ک میده چیزی نیس عزیزام اگ واس یه هفته تا یه ماه(چون پاکسازیه کبد طول میکشه 🙄🙄🙄) کارایی که گفتمو مو ب مو انجام بدین براتون تضمین میکنم که از شره هرچی جوشه خلاص میشین شما که این همه راهو رفتین اینو هم امتحان کنین تمامه این وسیله ها شاید در حده صد تومن خرج داشته باشه ولی نتجیه گیریش صد در صده😘... ولی انجامش بدین تا وقتی که حسه خوب گرفتین منم تو این دنیا یه ثوابی کرده باشم🤗 دوستتون دارم دوست جونیا سوالیم داشتین در خدمتم....