2777
2789
عنوان

اینجاش موندم؟

82 بازدید | 11 پست

دخترا من نامزدم یه ساله من اجازه میگیرم مثلا برم خونه خالام اینا نمیزاره ولی اون ازم بدون اجازه میره خونه مامادر بزرگش من دعوا راه نمیندازم ولی نامزدم دعوا میندازه وقتی،هم اجازه بده برم هی بهم میزنگه اصلا بدم میاد از اون اخلاقش چیکار کنم به نظرتون.:/:(

ای وای خیلی سخته مردا این اخلاق وداشته باشن

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................

توهم اجازه نگیر😊این در به اون در🥴

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم اجازه نگیر😊این در به اون در🥴

اخه میاد دعوا میندازه یه بار خالام اینا اومدن اونم پسر متاهل داره نه مجرد بابام هم خونه نبود منو مامانم بودیم من بهش نگفتم  که میاد منو ببره نامزدم وقتی بابام خونه نباشه میگه مرد دیگه ای به خونتون نیاد ..

نگفتم تو راه اونا رو دنبال کرده بود دیده بود اومدن خونه ما منم نگفتم کهاینجان اومد یه هیاهویی تو محله دراورد همه محله جمع شده بودن تماشا

خب گلم اولا اینکه باید بفهمی علت اینکارش چیه!؟

دوم باهاش خرف بزن اگر علت با حرف زدن حل میشه

سوم سعی کن با شناختی ازش داری لحن خبر دادن رو درست کنی مثلا میخوای بری خونه خاله ات با گوشی خونه زنگ بزن همزمان خاله ات پشت خطت به نامزدت زنگ بزن بگو که خاله پشت خطته که بشنوه بعد بگو عزیزم خاله جان زحمت کشیدن دعوت کردن منم گفتم با اینکه مثلا علی آقا خیلی اهل و دوستدار صله رحم هستن و مطمئنم وقتی بشنون خوشحال میشن از دعوتتون تماس گرفتم مطلع ات کنم با اجازه ات من میرم اونجا و ممنون میشم شب بیای دنبالم . از این سبک حرفها . دو کلمه ازش تعریف کن به اصطلاح توپ بنداز تو زمینش اما بعد به دروازه اون گل بزن .😊 

اخه میاد دعوا میندازه یه بار خالام اینا اومدن اونم پسر متاهل داره نه مجرد بابام هم خونه نبود منو مام ...

مگه به اون ربطی داره که خونه شما کی میاد یا نمیاد خیلی بهش رو دادین باهاش حرف بزن بگو راضی نیستی زود بیر سر خونه زندگیمون بگو من نمیتونم به خونه مادرم دخالت کنم که کی میاد یانه بگو اصلا مجرد بیاد توباید از من مطمعن باشی

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹