2777
2789
فکر کنم باید بندازیم سطل زباله😂😂

فکر کنم راهه دیگه ای نداره.ساعت چند میاد آشغالارو‌ببره😂😂

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ یعنی  مرد باید بذاره گوشیش رو چک کنن، ۶ یعنی نباید گوشی خانمش رو چک کنه؟!

مردی که زنش رو چک میکنه منظور گوشی نیست..

مثلا شکهر من میپرسه امروز کی اومد تو کجا رفتی چی گفتی چیکار کردی فلان جا فلانی چی میگفت تو چی گفتی برای چی گفتی ..یا اگر مادرش کاری داره میگه رفتی کی رفتی چیکار کردی چرا فلان کارو نکردی تو عروسی وظیفه ته .. هی میگه تو .. تو.. تو..

اگه میتونی روش کار کن یکی یکی بذاره کنار 

یکم سخته به این راحتی نیس .اما‌من تلاشمو میکنم مرسی😊

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
۵ یعنی  مرد باید بذاره گوشیش رو چک کنن، ۶ یعنی نباید گوشی خانمش رو چک کنه؟!

نه هردو ميتونن گوشی همو ببینن ، منظور از چک کردن اینه که دائم کنترلت میکنه که کجايي و چیکار میکنی و با کی هستی و...

اوه اوه آره اینم هست

ایرادایی که تو گفتی اخلاق بده...

اعتیاد... بیکار بودن و کار نکردن از روی تنبلی و بی عرضه گی... رفیق باز بودن... سگ باز بودن و کفترباز و خروس باز بودن.. حیوون خوبه البته.. این آدما قمار میکنن سر این حیوونا.. مرد خلافکار و دزد و.. مردایی که تو کار قاچاقن و زن و بچه به ناچار تحمل میکنن...مردی که دست بزن داره.. مردی که خانم باز همجنس باز بچه باز و... همینجا کاربری هست مچ شوهرشو با هم جنس گرفته جرات نداره بره دادگاه طلاق بگیره.. زن بدبخت زیاد داریم کسی نیست به دادشون برسه

ایرادهای بدتر از بداخلاقی ماشاا.. زیاده .. 5،6 تا گزینه شما تا حدودی بین مردای ایرانی عادیه.. گزینه هایی که من گفتم سخت تره..

ایرادایی که تو گفتی اخلاق بده... اعتیاد... بیکار بودن و کار نکردن از روی تنبلی و بی عرضه گی... رفیق ...

یا ابوالفضل ، خدا به داد خانوماشون برسه واقعا ...بله خب اینا معضل بزرگی هستن تو ازدواج ..البته اون چندمورد ميتونه زمینه ساز اینا باشه 

یا ابوالفضل ، خدا به داد خانوماشون برسه واقعا ...بله خب اینا معضل بزرگی هستن تو ازدواج ..البته اون چ ...

شوهر من جز بی احترامی به خانوادش همه گزینه های تورو داره.. جز اون دعواییه و شکایت و.. فراوون ازش کردن رضایت گرفتیم.. چاقو زده ها.. نه مشت و لگد..الکلیه.. دروغگو .. فحاش و بد دل و..دست بزن.. رفیق باز سگ و خروس و....... الی ماشاا... پدرم در اومد تا یه سری چیزا رو درست کنم.. غریبه بود نمیشناختمش.. تو تحقیقات هم کسی آمار نداد...اخلاقای خوب هم داره ها.. ولی اخلاق بدش بیشتره..دوستاش هم عین خودشن.. برعکس یه دخترای خوبی هم گشتن پیدا کردن ازدواج کردن باهاشون حرف میزنم میبینم از من مظلوم ترن...ولی زن تو جامعه ما بدبخت.. کار نیست امنیت نیست.. مثلا بشه برم کار خوب با یه درآمد خوب پیدا کنم دست بچه هامو بگیرم و برم خونه مجردی بگیرم نگران آینده خودم و بچه هام نباشم...الان با یه نامرد میجنگم یه زن تنها بشم با هزار گرگ درنده باید بجنگم که به خودم آسیب نزنن بچه ها هیچ..بچه ها چطور به من تکیه کنن در حالی که امنیت خودمو نمیتونم تضمین کنم.. بگردم بهترین کترو پیدا کنم شب بخوام صبح همه چی ده برابر شده چطور هزینه ها رو پرداخت کنم یا چطور اضافه کاری بمونم در حالی که بچه ها خونه تنهان...اینجوریه که خیلی زنها میسوزن و با شوهر پخشون میسازن..

شوهر من جز بی احترامی به خانوادش همه گزینه های تورو داره.. جز اون دعواییه و شکایت و.. فراوون ازش کرد ...

آخي ناراحت شدم برات خانومي ، چندسالته؟ می شناسم همچین آدمايي رو واقعا سخته زندگی کردن باهاشون ولی بعضياشونم یکم دلشون گرم زندگی بشه کم کم مرد زندگی میشن و یهو عوض میشن ، مادر همیشه ميسوزه به پای بچه هاش دیگه مواظب شون باش که مث باباشون نشن و خودت تربیت شونو دست بگیر کامل