2777
2789
عنوان

ختم یک روزه ی شب قدر

262 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها. برا شب ۲۱ رمضان که فردا شب هست، ختم قرآن هدیه به حضرت نرجس خاتون گذاشتیم. هرکس یک جز برمیداره، و هر جز تقریبا ۴۰ دقیقه خوندنش طول میکشه. بسیار مجربه. عکس رو حتما بخونین. فقط چند جز مونده، هرکس میخاد شرکت کنه، درخواست دوستی بفرسته، لینک بدم.

خیلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله. یه ختم قرآن هدیه به نرجس خاتون برداشتم. چند جز هم به چند شهید. بله حاجت مهم بود. 

عزیزم من خیلی خسته ام از همه چی. هر نذریم برمیدارم مشکلاتم حل نمیشه که نمیشه و حال روحیم خوب نیس و هر روز افسرده تر از روز قبل. اگه واقعا فکر میکنی حاجت میگیرم یه جز بمن بگو بخونم

لطفا لایک نکنین مرسی💝
عزیزم من خیلی خسته ام از همه چی. هر نذریم برمیدارم مشکلاتم حل نمیشه که نمیشه و حال روحیم خوب نیس و ه ...

الهی عزیزم. مشکل برا همه هست. برا منم هست.نباید از رحمت خدا ناامید بشی، نذار شیطون بهت غلبه کنه و ناامیدی رو بهت تزریق کنه. خدا که دروغ نمیگه، خودش گفته از درگاه من ناامید نشین. فردا هم که شب استجابت دعاست، حتما دعا بکن و نتیجه رو بسپر به خودش. اگه مطمئن باشی خوبی تو رو میخاد، پس نگران نباش. 

اینکه تو این ختم حاجت بگیری یا نه، واقعیتش من نمیتونم تضمین بکنم. منم مثل شما مشکلات بزرگ دارم، ولی ختم اینا شرکت میکنم و به رحمت خدا امیدوارم

خیلی