2777
2789

دکترم اول گفت بخاطر هماتوم فعلا آنکسوپارین استفاده نکن بعد دید یکم فشارم بالا گفت اشکال نداره استفاده کن نمیدونم میترسم نمیدونم چیکار کنم

هماتومت چنده

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۸ میلیمتر

انشالا که جذب بشه هفته چندی

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
تو هفته ۲۹ پارسال دخترمو بی دلیل از دست دادم گفتن شاید یه لخته خون جلو خونرسانیو گرفته

وای خدا چرا اینقدر سقط و زایمان زودرس زیاد شده خدا به دادمون برسه. انشاالله خدا کمکمون کنه. برای اونم هماتوم داشتی

عزیزم میدونی که هماتوم لحته خون

دلیل لخته خون هم عدم گردش خون درسته

شما باید انوکسا بزنی که گردش خونت اوکی شه و هماتومت از بین بره

من نمیزدم هماتوم گرفتم زدم امپولو

باز با ی دکتر دیگه هم مشورت کن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم