2777
2789
عنوان

سونوگرافی ان تی من😍

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 42 پست
عزیزم اصلا معلوم نبست نیم رخ صورتشه فقط دکتر نتونسته تشخیص بده پس کسی هم نمیتونه بگه انشالله یه م ...

مرسی عزیزم انشالا

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات برا مامان منم دعا بچش پسر بشه به حق این شبای عزیز ب کوچولوت بگو هر چی باشه میشنون 😔😪

انشالا عزیزم⁦❤️⁩

ایشاالله بسلامتی بدنیابیاد

عروس ماهم ۲۷ام‌میره۱۵هفته 

شمادقیقا چندهفته هستید؟؟؟

ان تی برای من گفت پسرودرست بود به

عروسمونم گفتن پسر

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
ایشاالله بسلامتی بدنیابیاد عروس ماهم ۲۷ام‌میره۱۵هفته  شمادقیقا چندهفته هستید؟؟؟ ان تی برای م ...

ممنون ۱۲هفته ۶روز عزیزم

زاویه قرارگیریش 30 درجس

سلام گلم خوبی ب من گفتی بچت پسره میشه برای خواهرم رو هم حدس بزنی سونو ان تی دکتر بهش نگفته جنسیتش رو 

سلام گلم خوبی ب من گفتی بچت پسره میشه برای خواهرم رو هم حدس بزنی سونو ان تی دکتر بهش نگفته جنسیتش رو ...

زیاد مشخص نیس چون پاهاش تو عکس نیس.احتمالا دختر باشه

عاشقتم پرنسایه من😙