2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی راجبِ ازدواجتون بگین

167 بازدید | 21 پست

هرچی...

خوشحالی،ناراحتی...

رضایت،عدم رضایت...

خاطره ی خوب،خاطره ی بد.....

قهر،آشتی...

اگر خوبن چطورین،اگربدن چطورین...

خانواده هاشون

نصیحت#  

نیاز دارم..............

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو بگو تا ما نصیحتت کنیم فرزندم

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

زندگی رو باید ساخت

دو تا ادم از دو خانواده مختلف با ویژگی های متفاوت قراره یکی بشن.

خیلی لذتبخشه این ساختن. خودش نوعی افرینشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فقط میدونم (تو ایران)ازدواج فقط وصلت با یه فرد نیس،بلکه وصلت با یه خانوادس!بیشتر مردا به خانواده مخصوصا مادر خیلی وابسته ان.اگه مادر مخالف باشه واقعا وضع سختی بوجود میاد!

من همین یه دونه ام!
فقط میدونم (تو ایران)ازدواج فقط وصلت با یه فرد نیس،بلکه وصلت با یه خانوادس!بیشتر مردا به خانواده مخص ...

والا درظاهر که مامانِ خیلی پسندیده

اولیل به هردری زدم ردشون کنم(دلِ خودم به ازدواج نبود)کوتاه نمیومد

فک کنم ۶ماه دیگه بگه حالا اینهمه ناز کردی گفتیم چه تحفه ای هستیییییی😐

در آستانه ی ازدواجم... یعنی تو مرحله ی قبل از بله دادنم حس و حالِ خوبی ندارم،پراز استرسم🤦‍♀️

فقط مواظب باش که زیاد تحویل نگیریش زیاد بهش نزنگ زیاد اس نده باور کن من اینکارا کردم دور برداشته الان هیچ ارزشی براش ندارم هیچ مواظب باش

فقط مواظب باش که زیاد تحویل نگیریش زیاد بهش نزنگ زیاد اس نده باور کن من اینکارا کردم دور برداشته الا ...

مرسی عزیزم

حتما ♥️

والا تواین لحظه که میخوام دور باشه خییییییلی دور بعدا ونمیدونم چ گلی به سرم بزنم🤦‍♀️