2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم توده ی رحمی داربن دکتر بهتون چی گفت من خبلی نگرانم 

عزیزم یکیش گفت فیبروم یکی دیگه گفت میوم نمیدونم فرق هاش چیه یا یکی هستن !3سانته.هیچ درمانی هم نگفت

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
عزیزم یکیش گفت فیبروم یکی دیگه گفت میوم نمیدونم فرق هاش چیه یا یکی هستن !3سانته.هیچ درمانی هم نگفت

یعنی توده رحمی نیست .من از دیروز خونریزی شدید کردم دیروز به دکترمم گفت بعد دیدم یه تیکه لخته خون ازم افتاد حالا دکتره میگه احتمال داره خودش باشه و نخوای عمل کنی خیلی نگرانم تو رو خدا برام دعا کن 

خدایا خودت کمکم کن
یعنی توده رحمی نیست .من از دیروز خونریزی شدید کردم دیروز به دکترمم گفت بعد دیدم یه تیکه لخته خون ازم ...

عزیزم ایشالله که چیزی نیست برو یه سونو ببین افتاده یا در چه وضعی هست.نمیدونم واس من گفت 3سانت حتما توده هست دیگه!چون دکتر چیزی نگفت پیگیر نشدم

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
عزیزم ایشالله که چیزی نیست برو یه سونو ببین افتاده یا در چه وضعی هست.نمیدونم واس من گفت 3سانت حتما ت ...

دکترم نگفت سنو بده فقط ازمایش به نظرت امروز عصری که میرم پیشش بهش بگم سنو بدم ولی به نظر ممن شما هم پیگیری کنید باید مطعمن بشیم که حال رحممون خوبه 

خدایا خودت کمکم کن