2777
2789

من 4ساله بچه میخوام شوهرم تقویتی زیاد خورده هنوزم داره میخوره دکتر چون من سالم بودم فقط دوتا آمپول اچ ام جی و اچ سی جی زدم 4روز پیش به شوهرمم گفته بعد قرصا آمپول بزنه واریکوسل گرید 1داره.به نظرتون من باردار میشم؟؟؟ امیدوار باشم این ماه؟؟؟ خیلی دلم گرفته امیدم اول به خداست بعد امام رضا........ 

خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله باردار میشی... اینجا خانومی بودکه همسرش باید عمل واریکوسل انجام میداد ولی چند روزه که خبر بارداریشو داد ..😍😍😍

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
ان شاالله باردار میشی... اینجا خانومی بودکه همسرش باید عمل واریکوسل انجام میداد ولی چند روزه که خبر ...

ایشالا دعا کنید خیلی نگرانم میترسم چون شوهرم خیلی ضعیفه عملا صفره حرکتش

خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش
ایشالا دعا کنید خیلی نگرانم میترسم چون شوهرم خیلی ضعیفه عملا صفره حرکتش

توکل برخدا ..ان شاالله میایی خبر باردار شدنت رو میدی به همه وخوشحالمون میکنی 

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰