2777
2789
عنوان

شله زرد خفن

137 بازدید | 14 پست

به ها برا یاولین بار میخام درست کنم ببم برای پدرشوهر چون خیلی دوست دارم هرکی بلده و تم خاصی داره که خوب بشه بهم میگه لطفا... چون یسریا میگن باید دم کنی ممنونم

نو بلد

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

عزیز میزاری بپزه برنجو داخل اب

بعد که پخت و له له شد برنجه یکم روغن داغ میکنی میریزی روش و بعدم گلابو دوبرابر برنج شکر من یک برابر نیم میریزم بخاطر فشار خون قند بعدم یه کم گلابو زعفرون من زرشکم میریزم عالی میشه بعدم درشو میذارم زیرشو کم میکنم تا دم بکشه

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنج میذارم رو حرارت همون اول یخورده زعفرون میریزم ک مغز برنج سفید نمونه

قشنگ ک برنج باز شد یک و نیم برابرش شکر میریزم

من‌ با گوشکوب برقی یدستش میکنم میذارم جا بیفته

در اخر زعفرون هل و گلاب میریزم

خلال بادومم میذارم داخلش ی ربع رو حرارت بمونه یخورده کره هم داخلش میریزم

روشم دارچین میریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
عزیز میزاری بپزه برنجو داخل اب بعد که پخت و له له شد برنجه یکم روغن داغ میکنی میریزی روش و بعدم گلا ...

اب که جوشید برنجو بریزیم توش مثل موقعی که میخوایم درحالت عادی برنج درست کنبم درسته؟

بعد که برنجا له شد بابد ابی توقابلمه باشه یا کامل ابش گرفته شده باشه؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

من برنج نيم دونه ميخرم    ميشورم     تو اب از شب تا صب ميذارم ،،يه استكان يا ليوان گلاب هم ميريزم تو همون اب ك خوب ب خوردش بره ،،،بعد هي با دست تا صب چن بار پنجه ميزنم ك له له بشه     صب اون اب رو دور نميريزم با همون اب ك پر از عطره ميذارم تو قابلمه جوش بياد بعد خيلي خيلي كم ميكنم و هي هم ميزنم      ابش رو ميتوني زياد زياد بريزي ،،،بعد قشنگ ك له له شد ،شكر ،خلال بادوم و كلي زعفرون اب كرده ميريزم و مجددان گلاب ميزنم ،،(خواهرم هل هم میزنه ) بعد گاهی دم میکنم گاهی نه      یه قالب کره هم میندازم ،چون ترک میخوره بدون کره  بعد ک سرد بشه 

بعدشم داغ داغ میکشم 

سرد سرد ک شد با دارچین و خلال پسته تزیین میکنم     عالی میشه 

[QUOTE=136623794]اب که جوشید برنجو بریزیم توش مثل موقعی که میخوایم درحالت عادی برنج درست کنبم درسته؟ بعد که برنجا له ...[/QUOTE]

نه  من از اول با همون ابی ک شب اب کردم و توش گلاب هم ریختم میذارم    مثل برنج دمی است     مول ابکش نیس

اب که جوشید برنجو بریزیم توش مثل موقعی که میخوایم درحالت عادی برنج درست کنبم درسته؟ بعد که برنجا له ...

نه من همون اول برنجو ک شستم میریزم داخل آب آروم آروم بپزن نه آبم زیاد نمی‌ذارم باشه داخل قابلمه آخه قراره بذارم دم دیگه تا جا بیافته همین

راستی خلال بادوم هم میریزم قبل دم گذاشتن یادم رفت بگم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
زرشک؟؟؟؟؟

🙄 آره خیلی کم در اون حدی که تعجب کردی نه برای مثلا 10 نفر حدودا یه قاشق میریزم

تاحالا نشنیده بودم

😁 حالا دفه دیگه شما بریز دوست نداشتی بیا بگو

زرشکه داخل برنج حل نمیشه مزه عجیبی نمیگیره اما خوشمزس