2777
2789
عنوان

فاز جاریم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 26 پست
باورت میشه جایی میشینه که من برای تلویزیون دیدن باید سرمو خم کنم ،از یه طرفی دلم نمی‌خواد از پیشه شو ...

تلویزیون رو بیخیال از کنار شوهرت تکون نخور و شروع کن با همسرت صحبت کردن 😊بگو بخند راه بنداز با همسرت فقط 

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی این حرکتش شیرین عقلی نیست از پیشه همسرش میاد جلوی من بعد روشو برمیگردونه .

دلم برای اینجور ادما میسوزه..

منم یه زنداداش دارم فازش با خودش هم مشخص نیس..صبح تا شب خودشو جر میده استوری میذاره با منظور..اصلا استوریاشو باز نمیکنم انقد میسوزه 😀

دقیقا مثل جاریه توئه اخلاقش

اینجور ادما انقد که تو دلشون با خود و دیگران درگیرن ،با اینکارا میخوان از اتیش دلشون کم کنن.نذار شما رو هم مثل خودش مسموم کنه

من که بی محلی همراه با چاشنی نیشخند میکنم مییسوزه

Kiziim
دلم برای اینجور ادما میسوزه.. منم یه زنداداش دارم فازش با خودش هم مشخص نیس..صبح تا شب خودشو جر میده ...

منم اطرافم نبوده تا الان ولی این خیلی عجیبه ، نمیفهممش انگار یه بچه ی هفت سالس ولی مورو از ماست می‌کشه بیرون ، دل منم میسوزه حس میکنم اعتماد به نفس نداره

بهش بگو عزیزم کله‌ت نمیزاره تی‌وی ببینم برو یه جا دیگه روتو بکن اونور، قول میدم اونجا هم نشستی بفهمم روت اونوره نمیخوایی به من نگاه کنی😁

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
بهش بگو عزیزم کله‌ت نمیزاره تی‌وی ببینم برو یه جا دیگه روتو بکن اونور، قول میدم اونجا هم نشستی بفهمم ...

🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا هدفش همینه ،چون اگه کنارم بشینه من بهش توجه نمیکنم از قصد میاد جلوم که من ببینم بهم محل نمیده

والا چی بگم تو تاپیکای قبلم توضیح دادم ، در ظاهر خیلی ساده و شیرین عقله ولی کافیه یک کلمه بهش حرف بز ...

حالم از همچین ادمایی بهم بخوره یه مشت انرژی منفیه به درد نخورن

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃