بچها نامزد خواهرم خیییییییییلی غیرتیه ! جوری که از نظر من از حدش دیگه گذشته! خواهرم بخواد با یه پسر کوچیک حرف هم بزنه گیر میده بهش که حرف نزن باهاش ! خواهرم میگه چرا نامزدش میگه به هر حال اونم پسره! حس میکنم زیاد اعتماد نداره ب خواهرم .... ب خواهرم گفتم بیا یه مزاحم الکی برات پیدا کنم تو رو بلا فاصله بهش بگو که اعتماد کنه بهت خواهرم میگه بیخیال الان شر به پا میکنه ! حقم داره والا! بنظرتون چیکار کنیم؟ گاهی واقعا دلم میخواد پاشم ی دوتا چیز بش بگم :/ مشاورو این چیزا هم قبول نداره!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از دوستای منم همچین وضعی داشت دختره میرفت خونه عموش نامزدش دعوا راه مینداخت که پسر عموت اونجاس واسه چی رفتی😐دیگه تا اینکه خود دختره یه دعوای بدی کرد که به من شک داری خجالت بکش این بچه بازی ها رو تموم کن و ... تا پسره آدم شد
عزیزم با عرض معذرت ایشون غیرتی نیستن.شکاکن.به این اخلاق میگن شکاک
و من دیدمکسایی ک اینجوری بودن.بهتر ک نشدن هیچ.بدترم میشن و در اینده ممکنه وقتی ک خواهر عقدش شد یا زنش شد و اختیاراتش بیشتر شد محدودیتای بیشتری برا خواهرت ایجاد کنه.ینظرم ی فکر خیلی خیلی خیلی اساسی بکنه.من بودن اطرافم چنین کسایی.تغیر نمیکنن به هیچ عنوان