2777
2789
عنوان

نامزد خواهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای منم همچین وضعی داشت دختره میرفت خونه عموش نامزدش دعوا راه مینداخت که پسر عموت اونجاس واسه چی رفتی😐دیگه تا اینکه خود دختره یه دعوای بدی کرد که به من شک داری خجالت بکش این بچه بازی ها رو تموم کن و ... تا پسره آدم شد

۲ماه بعد ازدواجشون عادی میشن😂😂قبل ازد‌واج همه جو گیرن

اره واقعا شوهر من تو عقدم نمیزاشت با عموی مجردم حرف بزنم😒الان دیگه انگار نه انگار..میگه بهت اعتماد کامل دارم

@zanezibaieroozوسایل آرایشی😍😍😍            🌹🌹مثل یک معجزه ای...علت ایمان منی ...همه هان و بله هستند...و شما جان منی ...

عزیزم با عرض معذرت ایشون غیرتی نیستن.شکاکن.به این اخلاق میگن شکاک

و من دیدم‌کسایی ک اینجوری بودن.بهتر ک نشدن هیچ.بدترم میشن و در اینده ممکنه وقتی ک خواهر عقدش شد یا زنش شد و اختیاراتش بیشتر شد محدودیتای بیشتری برا خواهرت ایجاد کنه.ینظرم ی فکر خیلی خیلی خیلی اساسی بکنه.من بودن اطرافم چنین کسایی.تغیر نمیکنن به هیچ عنوان

ایشون شکاکه .تغییرم نمی کنه

خواهرت خودش می دونه بمونه باهاش یا نه

خیلی از خانمهایی که خودشون فکر می کنند ضعیفن یا توان مدیریت خودشونو ندارن از مردهای شکاک و کنترلگر خوششون میاد

و خدا برای من کافیست.....
شاید برا شما سخته یا ببخشید اشتباه میکنید خواهرتون مشکلی نداره 

من دارم عشق بینشونو میبینممممم اینا عاشق همن عاشققق

ولی پسره یذره داره زیاده روی میکنه

وا  چرا اینقدر براتون عادیه ؟ همون رفتارو خواهرت باهاش انجام بده اگه درست نشد کات کنه زندگی ...

آخه خیلی همو دوس دارن و زندگی با یکی دیگه رو ن تنها خواهرم بلکه خود پسره هم تصور نکردن . اینا عاشق همن