2777
2789

به غير از مشاوره كنكور شدن

چه كاري هست كه يك دانشجوي پزشكي ميتونه كنار درسش براي تامين مخارجش انجام بده؟

درامد تدريس زبان چه طوره؟

فقط طلاق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزء اعضا دولت باشی😆😆😆😆

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ترجمه کتاب حوزوی شنیدم خوبه نمیدونم یا ترجمش بود یا تایپشون فک کن تاپیشون بود. 

تدریس زبان خوبه بله .

معلم خصوصیه کنکورم بتونین باشین خیلی خوبه البته اگه استعداد اینو دارین اونی که خودتون درک کردین به دیگران به خوبی یاد بدین.

شما اگه تدریس زبان داشته باشی واسه آینده خودتون هم بهتره چون تسلط خودتون بیشتر میشه تو زبان.و چون رشته‌پزشکی میخونید خوب قطعا این کار به نفعتون‌میشه.الانم که از دوران ابتدایی بچه ها زبان میخونن میتونین با یک تبلیغ عالی شاگردهای خصوصی بگیرید.

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
شما اگه تدریس زبان داشته باشی واسه آینده خودتون هم بهتره چون تسلط خودتون بیشتر میشه تو زبان.و چون رش ...

من مشورت كردم گفتن خيلي كمه ،١٧٠ هر كلاس. ٣ تا كلاس بگيرم تازه پول يه مانتو ميتونم در بيارم.  

فقط طلاق