2777
2789

همسرم راضی بشه با هام بیاد مشاوره چون مشاور گفته اگه بیاد راضیش میکنم اعتیادش و به گل و حشیش کنار بزاره. خیلی رو اخلاق و رفتارش تاثیر گذاشته خیلی عصبی و بداخلاق شده من میدونم مصرف میکنه ولی خودش میگه نه کنار گذاشتم در صورتی که مطمئنم  اینطور نیست.دیگه بریدم ...دعا کنید شاید شما پیش خدا آبرو داشته باشید و دعاتون مستجاب بشه

خدایا بهترین ها رو برام رقم بزن چون از صمیم قلبم بهت امید دارم و تو تنها تکیه گاه زندگی من هستی  

الهی آمین

التماس دعا

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمین🌸

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
انشاالله خدا کمکت بکنه عزیزم خیلی سخته  خدا کنه سر همسرت به سنگ بخوره به همین زودیا

با دعاهای شما..من دیگه بریدم

خدایا بهترین ها رو برام رقم بزن چون از صمیم قلبم بهت امید دارم و تو تنها تکیه گاه زندگی من هستی  
خیلی سخته خودمم کشیدم دقیقا وقتی دیگه بریده بودم خدا کمکم کرد به امام حسین متوسل شو حاجت منو داد

الهی شکر ....منم خیلی به امام حسین و ابوالفضل متوسل شدم دیگه از زندگی سیرم اگر به خاطر بچه هام نبود نمیموندم

سلام إن شإاا ختم ب خیر شه. براتون حمد میخونم.

انشالله هر چی از خدا میخوایین بهتون بده

الهی شکر ....منم خیلی به امام حسین و ابوالفضل متوسل شدم دیگه از زندگی سیرم اگر به خاطر بچه هام نبود ...

به حق همین شب عزیز خدا حاجتو بده دعای مشمول خیلی بخون

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده
به حق همین شب عزیز خدا حاجتو بده دعای مشمول خیلی بخون

ممنون دوست عزیز انشالله شما هم حاجتروا بشی