2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تا منم بدونم   اونم بعدن میاد میخونه

روزه نگیر و صبحانه و ناهار رو کامل بخور 

همراهت شکلات باشه و چند تا قبل عکس بخور

دکتر من بهم یه آمپول برای عفونت داده بود که نیم ساعت قبل عکس زدم

اونجا نیم ساعت قبل از عکس بهت قرص و شیاف میدن اونا رو استفاده کن بعد برو دستشویی 

میری تو اتاق لباساتو در میاری دراز میکشی به پشت یه چیز فلزی هست بهت وصل میکنن این قسمت به خورده درد داره 

چون چیز غیر عادی وارد رحمت میشه 

بعد ماده رو تزریق میکنن یه خورده درد داره اونم در حد درد پریودی 

بعد عکسهارو میگیرن 

همراهت نوار بهداشتی باشه 

اون ماه هم میتونی اقدام کنی 

تا چند روز هم لکه بینی داری اقدام نداشته باش اون چند روز

عکس رنگی هم قدرت باروری رو زیاد میکنه 

و زمانی درد عکس زیاده که لوله هات بسته باشن

اصلا هم استرس نداشته باش و آروم باش 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

عزیز دلم من پارسال سال ۹۸، برج ۹ رفتم.من قمم،مرکز طب ازما نوبت گرفتم،بیهوشی انتخاب کردم.چون آستانه تحمل دردم خیلی پایینه.وقتی رفتم پذیرش شدم و نشستم نوبتم برسه.ی نسخه م دادن همسرم رفت داروهاشو‌ گرفت،سرم بود و قرص و امپول. واقعا کاملا واضح بود داشتم میلرزیدم بدنم یخ کرده بود شدید... .صدام زدن رفتم تو ی اتاق نشستم سرم زدن نیم ساعت بعدش منو بردن اتاق عکسبرداری،فقط شلوارمو دراوردم و شلوار مخصوص پوشیدم ک از قسمت واژن پاره بود.دیگ دراز کشیدم همسرمم گفتن بمون،ب همسرمم لباس دادن پوشید کنارم ایستاد.دکتر بیهوشی ب سرمم امپول زد و دیگ بعد چند ثانیه بیهوش شدم... یک رب بعدم ب هوش اومدم.اصلا هیچیییییی نفهمیدم.خداروشکر سالم وسر حال برگشتم خونه.حدود ۵ روز بعدم‌ رفتم جواب گرفتم ک خداروشکر نرمال بود.هزینه ای ک پرداختم ارزش داشت.چون ازاد حساب کردم ۶۵۰ شد. 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
عزیز دلم من پارسال سال ۹۸، برج ۹ رفتم.من قمم،مرکز طب ازما نوبت گرفتم،بیهوشی انتخاب کردم.چون آستانه ت ...

بمن قبلش تلفنی گفتن ۱۲ ساعت قبل عکس ناشتا باش.ی قرصیم گفتن خدا شاهده اسمش یادم نیست،گفتن اونم بگیر روزی دوتا بخور تا ۳ روز و فرداشم ک روز عکسبرداری بود.

من‌ چون بیهوشی بودم شرایطم اینطوری بود.بعد عکسم فقط دو روز لکه بینی داشتم.همین.درد نداشتم اصلا. 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
با بیهوشی بهتر نیس؟دردش قابل تحمله؟

بیهوشی عالیه.اصلا هم عوارض نداره.فقطم ۲۰ دقیقه خواب عمیق داری.همین.