2789

بیاین دعاهامونو بنویسیم و برای هم دعا کنیم

سال دیگه اگه عمری بود و تونستم همه رو تگ میکنم ببینیم به کدومش رسیدیم

خودم:اول از همه سلامتی،خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم

روابطم با خانوادم عالی باشه و اختلاف نظرها کمرنگ بشه.خصوصا خواهرم بتونم باهاش بهتر ارتباط برقرار کنم

بتونم دروغ و غیبت و قضاوت کردن رو کنار بزارم و نمازام رو سروقت بخونم

بتونم شخصیتمو جوری که میخوام شکل بدم و سال دیگه دقیقا تبدیل شده باشم به ایده ال ذهنیم از خودم

رشته و مدرسه ای که میخوام قبول شم و اگه به صلاحمه تیزهوشان

مشکلاتی که الان دارمو تا سال دیگه به خوبی و خوشی حل کنم

علاوه بر دوستای فعلیم،دوستای خوبی دیگه ای پیدا کنم

بتونم مهارت و مطالعم رو زیاد کنم

نمراتم و وضع تحصیلیم عالی باشه

اوضاع مالیمون خوبه.ایشالا بهترم بشه

چندتا دعای کوچیک دیگه هم دارم خدا خودش میدونه...شما هم بگین

دلم خیلی شکسته سردرگمم دعام کنید تا قبل محرم امسال با اونی که شرایطش مد نظرمه ازدواج کنم و خوشبخت شم هرکی دعا کرد لایکم کنه براش صلوات میفرستم

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کسی که دوسش دارم برسم😙❤

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

خدا بهم دوباره زود نی نی بده ،ولی این دفعه با عمر طولانی و سالم و صالح

تازه زایمان کردم ولی حتی نشد به بچه م دست بزنم یا بغلش کنم و بعدشم رفت پیش خدا

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

ارامش تو زندگیم شوهرم هرروز دعوا راه نددازه سلامتی داداشم  ی درامد خوب عاقبت بخر بشیم سلامتی پدرو مادرو عزیزانم 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه