2777
2789
عنوان

اقدام

100 بازدید | 8 پست

سلام من از ده روز مونده به پری درد پریود دارم هفت روز مونده بود به پری ام یه لک کمرنگ قهو های دیدم. الانم که چهار روز مونده به پری درد ولم نمیکنه دلیلش چیه؟ماه دوم اقدام هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من وقتی فهمیدم باردارم نوک سینه هامو که میگرفتم یکم درد میکرد دل درد خفیفم داشتم.احساس خستگی هم میکردم.ترشح هم داشتم من اینجا شنیدم ترشحات بارداری شفسد تخم مرغی میشه ولی من سفید خامه ای بود.تکرر ادرار و یبوست هم داشتم.در هر کسی علاعم متفاوته.انشاالله کا باردار باشی گلم برای یه قل هو الله خوندم.حتما بی بی چک بزن.برای نی نی منم دعا کن

تنبلی تخمدان پلی کیستیک نداری؟

نه پریودم منظمه ماه قبل که اقدام کردم بعد چهار روز تاخیر پریود شدم اونم فقط دو روز خونریزی داشتم ولی بعدش بیبی زدم منفی بود.شکمم خیلی نفخ میکنه و ورم کرده یبوستم دارم حالا نمیدونم از چی این درد قبلا هم درد پریودی داشتم ولی فقط همون لحظه که پریود میشدم درد میگرفت تا دوساعت بعدم خوب میشد.ممنو ازت منم برای نی نی شما دعا میکنم🙏🌹🌹😍