2777
2789

بعضیامیگن شوهرمون گوشیش قفله و اصلاااا نمیزاره دس بزنیم..یا با چش خودم دیدم با یکی چت کرده یا دم ب دیقه میگ برو خونه بابات نمیخامت و.....بخدا من شوهرم داعم گوشیش دست منه و مطمعنم ک خلاف نمیره ینی اصلا اهلش نیس جلو چش خودم بهش پیشنهاد دوستی دادن بدجور ضایعشون کرده یا تاالان سابقه نداشته حرف بدی بم بزنه ...یکم باور این حرفا برام سخته چون ندیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت میخاد ب جمع ما بپیوندی ؟ خدا نکنت البته اما بعضی از مردا تابلو نمیکنن تا اینکه واقعا گندش دربیاد بعضیاشونم اصلا لو نمیرن 

میشه برا آروم شدن زندیگیم ی صلوات مهمونم کنید ممنون میشم❤

ذاتش خراب نیست شوهرت .

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

بعضی از مردا ذاتا خرابن هیچ کاری فایده نداره😬

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
دلت میخاد ب جمع ما بپیوندی ؟ خدا نکنت البته اما بعضی از مردا تابلو نمیکنن تا اینکه واقعا گندش دربیاد ...

نه اینجور نیس مطمعنم  ینی ازخودم بیشتربهش اطمینان دارم

نه اینجور نیس مطمعنم  ینی ازخودم بیشتربهش اطمینان دارم

ببین من 6 ساله ازدواج کردم هیچی از شوهرم ندیدم رمز  گوشیم میدونم هر وقتم بخوام چک میکنم ولی از من بهت نصیحت به هیچ کس اعتماد صد در صد نکن حتی خودت بالاخره انسان و جایز الخطا

میشه برا سلامتی خانواده ام صلوات بفرستی💕💕💕

خطرناکتر از شوهری که گوشیش همیشه قفله و همسرش رمزش و نمی دونه شوهریه که گوشیشو راحت در اختیار زنش می زاره چون حتمن یه سیمکارت ویه گوشی دیگه داره که مخفی کرده.  خخخخخخخخخ 😂😂😂😂 شوخی کردم خوشبخت باشید خودمم گوشیم دست همه است جز خودم