2777
2789

خانوما لطفا قبل از هر قضاوتی تا ته داستان رو بخونید بعد نظر بدید من هیچوقت تا حالا تو زندگیم با کسی دوست نشدم به هیچ شکلی به هیچ مردی هم روی خوش نشون ندادم و نمیدم کلا از این ادمایی ام ک یه جا مرد باشه استرس دارم و میترسم ازشون پس حسابی سر سنگین رفتار میکنم با شوهرمم سنتی ازدواج کردم ولی خیلی دوسش دارم و با اون و دخترم خوشبختم

تا اینکه یک ماه پیش فهمیدم فروشگاه لباس فروشی روبرو خونمون نیاز به مدیر فروش اینترنتی داره و منم که خیلی سرم تو اینستاس و به لباس بچه ها هم علاقه دارم این کارو قبول کردم و یه پیج لباس کودک زدم و خداروشکر کارمم خوبه و راضی ام 

تو فروشگاه یه خانوم و آقا که همسر هم هستند باهم کار میکنند و اونقد مشتری دارند که همیشه سرشون شلوغه و من براشون لباس های آنلاین رو میفروشم و ارسال میکنم 

روزای اول خیلی طبیعی میرفتم لباس میگرفتم و ارسال میکردم تا هفته پیش که یه روز تا وارد فروشگاه شدم اون آقا و خانم تو. فروشگاه بودن وارد شدم با انرژی سلام دادم چون واقعا اونو یه مرد خوب می دیدم و مثل برادرم اوناهم. جواب سلامم رو دادن همون لحظه خانومش رفت داخل انبار منم داشتم تو رگال دنبال لباس مورد نظرم میگشتم تا سرمو بالا اوردم از آقا بپرسم این لباس سایز 40؟یهو دیدم چشمک زد و اروم طوری ک کسی نشنوه گفت خوبی؟ دوباره خودمو مشغول نشون دادم و با هودم گفتم این حتما مدلشه با همه راحته قصد بدی نداره من دارم اشتباه فکر میکنم لباسارو برداشتم بردم تا حساب کنه گفتم چرا وقتی تو تلگرام ازتون میپرسم فلان لباس موجوده یا نه دقیق نمیگید؟ گفت چون من روزی هزار تا پیام پی ویم میاد ک مشتری ها میپرسن ولی فروشگاه شلوغه وقت نمیکنم جواب بدم بعدشم شماره تو ک ندارم بدونم کی هستی؟ گفتم خب تو پیامایی ک بهتون دادم هست بیارید تا بهتون پروفایلمو نشون بدم اسم کاربریم میتراس گفت من همه پیامارو پاک میکنم شماره تو بگو منم گفتم زد وقتی میخواست اسم ذخیره کنه هی مکث مکرد گفتم بنویسید سهیلی دیگه گفت نه...... 

الان ادامه رو میذارم تو این پست جا نمیشه

خب

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
هستید؟ 

اره بگو

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

بذار دگ😑

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

نوشت mitباز مکث کرد با خودم گفتم فازش. چیه یهو کنارش نوشت 21 وقتی تعحبمو دید گفت کد دادم ب اسمت ک زودتر جواب بدم گفتم باشه لباسارو گرفتم اومدم خونه وقتی اومدم خونه یکم فکرم مشغول شد هم به چشمک زدنش دور از چشم خانومش هم به این مدل سیو کردن اسمم گفتم حتما میخواد بازم خانومش اسممو نبینه تو گوشیش

بااین حال هنوزم بهش اعتماد داشتم. روز بعد دوباره مشتری داشتم شوهرم بیرون بود بهش گفتم حالا ک بیرونی برو اون چند دست لباسم از همسایه بگیر گفت حوصله ندارم خودت برو