2777
2789
عنوان

بارداری

96 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من سیکلم همیشه ٢۶-٢٧ روزه بوده و به خاطر کیست تخمدان دکتر بهم قرص داده و ۴ ماهه که قرصام تموم شده و زمانی که قرص می‌خوردم و این ۴ ماه همش ٢۵ روزه بوده سیکلم. 

امروز باید پریود میشدم یعنی روز ٢۵ سیکلم اما خبری از پریودی نیست و بی بی چک زدم منفی بود من ٣٠ سالمه و تا الان هیچ وقت پیش نیومده که تاخیر داشته باشم همش زودتر پریود شدم اما دیرتر نه . در ضمن من همیشه یک روز قبل پریودی یه لک قهوه ای می‌دیدم و فرداش پریود میشدم اما این ماه لک هم ندیدم اما از صبح درد پریودی خفیف دارم تو اقدامم برا بارداری ممکنه باردار باشم و بی بی چک الکی منفی نشون داده باشه؟

آره ممکنه چون زود زدی ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه اچ سی جیت پایین باشه تشخیص نداده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما روز پریودی یا فرداش بی بی زدی که منفی باشه یا نه !؟؟؟

من چهار پنج روز بعدموعد پری زدم هیچی نیفتاد حتی هاله .یه ساعت میموند میفتاد هاله اما تا پنج دقیقه بعدش نه تا یه هفته گذشت و بی بی چک مثبت شد. بیخیال باش استرس خودش مانع لقاح و لانه گزینی میشه.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
من چهار پنج روز بعدموعد پری زدم هیچی نیفتاد حتی هاله .یه ساعت میموند میفتاد هاله اما تا پنج دقیقه بع ...

مرسی عزیز دلم بابت جواب دادنت خدا نی نی تو حفظ کنه عزیزم 

توروخدا برای منم دعا کن تو این شبا . دعا کن خدا یه نی نی سالم تو  دلم گذاشته باشه

مرسی عزیز دلم بابت جواب دادنت خدا نی نی تو حفظ کنه عزیزم  توروخدا برای منم دعا کن تو این شبا . ...

ممنون عزیزم بابت دعای خوبت.

ایشالا خداوند فرزند سالم صالح قسمتتون بکنه. دعا گوی دوستان هستم

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست