2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا میان جای خودمون میخوابن یکیش تو بغل من یکی تو بغل شوهرم کسی از بچش میترسه😂

مامااان😩وای

لطفا منو شبا دعوت نکنید خونتون 

....تجکر😂💖

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
یه سوال.به خودتون بر نمیخوره خودتون رو حیوون و مادر پدر اونا میدونید؟قصد توهین ندارم ولی واقعا برام ...

نه واقعا از خدا خیلی خیلی ممنونم ک این اخلاقو بهم داده من کل وجودمو میدم به اینا شوهرمم همینطور من خودمو اشرف مخلوقات نمیدونم خاک زیر پای این فرشته هام من در مقابل اینهمه بزرگی و وفاداری و محبتشون هیچی نیستم هیچی

مامااان😩وای لطفا منو شبا دعوت نکنید خونتون  ....تجکر😂💖

خخخخ 😂😂😂😂 نترس بخدا اینا از ادما وحشتناکتر نیستن این طفلیا چیکار میخان بکنن بخدا اینقد مهربونن ک چی اصن ادم میمونه😍

خخخخ 😂😂😂😂 نترس بخدا اینا از ادما وحشتناکتر نیستن این طفلیا چیکار میخان بکنن بخدا اینقد مهربونن ک ...

من خرگوش دوس دارم با اسب 

اسب و که نمیتونم بیارم خونه

خرگوشم مامانم نمیذاره

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
یه سوال.به خودتون بر نمیخوره خودتون رو حیوون و مادر پدر اونا میدونید؟قصد توهین ندارم ولی واقعا برام ...

تازه اینکه چیزی نیست من  و شوهرم هر گربه یا سگ مریضی که ببینیم بدون توجه اینکه ممکنه خودمونم مریض شیم میاریم و درمانشون میکنیم بعدم راهشون میکنیم این بهترین هدیه بود ک خدا میتونست بهم بده نمیخوام بگم من ادم خوبیم نه اصلا به انسانا کمک نمیکنم چون اونا میتونن خودشونو سیر کنن اما اینا چی😢

من خرگوش دوس دارم با اسب  اسب و که نمیتونم بیارم خونه خرگوشم مامانم نمیذاره

ای غوداااا منم خیلی دوس دارم خیلی ولی من خرگوش نمیبینم تو خیابون ک بیارم خونه واگرنه میارم..اسبم ک به من باشه میارم😂😂