2777
2789
عنوان

احتمال بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 32 پست
ن هیچی گفت فقط استراحت و اسید فولیک همین

خب عزیزاستراحت کن ان شاالله که مشکلی نیستش نگران نباش

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
میگن زرده باشه خوبه. به نظرم باید استراحت کنی و شیاف مصرف کنی تا سفت بشه 

آخه هیچی بهم نداد فقط اسید فولیک اونم قرصی ن کپسولی.گفت اگه خونریزی داشتی برو بیمارستان بستری شو تو اینستا صحبت کردم باهاش گفت فعلا صبر کنم و دوباره سونو بدم

کاربر سابق_عروسکصورتی_مهربان_شروق_یاسمین._اینا همه کاربریم بودن ترکیدن😁😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزاستراحت کن ان شاالله که مشکلی نیستش نگران نباش

استراحت میکنم فقط خونریزی دیشب تا امروز ظهر ی مقدار نگرانم کرده میگم خدایی نکرده اتفاقی افتاده باشه.

آخه هیچی بهم نداد فقط اسید فولیک اونم قرصی ن کپسولی.گفت اگه خونریزی داشتی برو بیمارستان بستری شو تو ...

منم دوهفته قبل مثل شما بودم فقط کیسه وزرده بود دوهفته استراحت کردم یدوفولیک کردم واسه شبمم ویتامین دی نوشت خداروشکر دیروز اوضاعم خوب بودش

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
باتاریخ پریود باید تقریبا نزدیک یازده هفته باشم ولی دقیقا سه هفته عقب بودم هم سونوی دوهفته پیش هم دی ...

من از تاریخ پریودی که ۸تا۱۵فروردین بود میشم ۶هفته و چند روز.هفته قبل سونو کردم چیزی ندید دکتر.هماتوم دارم گفت هفته دیگه بیا برا پی گیری.شیاف و امپول هم استفاده کردم.فردا توقع ندارم قلب رو ببینه چون معمولا پریودام یه هفته تا دوهفته تاخیر داشت و احتمالا زمان نزدیکیم چن روز بعد پریودی بوده.ولی کاش ساک دیده بشه ک خیالم راحت بشه.ای خدا.ینی میشه

استراحت میکنم فقط خونریزی دیشب تا امروز صبح ی مقدار نگرانم کرده میگم خدایی نکرده اتفاقی افتاده باشه.

کامل خونریزی داری یالکه بینی هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4347997/شب-قدر-بياين-اسماتونو-بگين-واسه-پسفردا-براتون-دعا-بخونم

چيزي تا شب نمونده اسم همه نوشته شد هر كي اسمشو نگفته بياد بنويسه كه شب ساعت ١٢ شروع ميكنم 

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
منم دوهفته قبل مثل شما بودم فقط کیسه وزرده بود دوهفته استراحت کردم یدوفولیک کردم واسه شبمم ویتامین د ...

ان شاالله منم ۳۰برم بگن همه چی خوبه دعا کنید تروخدا واسم.الان پد گذاشتم هی چک میکنم لک میبینم

پس زود رفته بودی سونو گلم

آخه میگم من با تاریخ پریودم باید هفته هشت میبودم ولی پنج هفته پنج روز بود جنینم دیر تشکیل شده وکوچک بود

من از تاریخ پریودی که ۸تا۱۵فروردین بود میشم ۶هفته و چند روز.هفته قبل سونو کردم چیزی ندید دکتر.هماتوم ...

ساک دیده بشه مثه ما استرس میگیری جنین دیده بشه.خیلی زود رفتی سونو 

کامل خونریزی داری یالکه بینی هست

ببخشید دیشب دوبار ک رفتم دستشویی و امروز ظهر ک رفتم قشنگ پریود بودم.الان حالت لک 

ان شاالله منم ۳۰برم بگن همه چی خوبه دعا کنید تروخدا واسم.الان پد گذاشتم هی چک میکنم لک میبینم

ان شاالله همون که میخواهین بشه فقط استرس بدترین چیزه گلم مواظب خودت باش

ان شاالله همون که میخواهین بشه فقط استرس بدترین چیزه گلم مواظب خودت باش

الهی آمین.ب خودم دلداری میدم کاری از دستم بر نمیاد.فقط تعجبم اینه چرا جز فولیک هیچی بهم نداد ن ویتامینی ن شیافی

الهی آمین.ب خودم دلداری میدم کاری از دستم بر نمیاد.فقط تعجبم اینه چرا جز فولیک هیچی بهم نداد ن ویتام ...

عزیز گاهی خودجنین به خاطر مشکلاتی که هست سقط میشه وقتی ضعیف باشه بسپرش به خدا هرچی خیره پیش بیاد براتون