خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچکدوم سودی نداره وبه خاطر ای اوضاع هم نیست چون مال ما که تحویل ۱۰ ماهه بود با ۸ ماه تاخیر دادن ولی ...
دیر کرد شم دادن
سایت یا نمایندگی رفتید؟
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
بله سود تاخیر بهش تعلق گرفت که تقریبا ۱۰ میلیون شد . چون یه سود از زمان ثبت نام تا صدور دعوت نامه تعلق می گیره و یه سود هم از زمان صدور دعوت نامه تا هنگام تحویل. من شکایتی نکردم و از طریق سایت ثبت نام کرده بودم
به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت