2777
2789

باید نمایندگی برسم یا تو سایت

به صرفه تو این اوضاع

میگن سر موعد نمیدن

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
باید نمایندگی برسم یا تو سایت به صرفه تو این اوضاع میگن سر موعد نمیدن

هیچکدوم سودی نداره وبه خاطر ای اوضاع هم نیست چون مال ما که تحویل ۱۰ ماهه بود با ۸ ماه تاخیر دادن ولی بستگی به مدل تاخیرش کم و زیاد داره

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکدوم سودی نداره وبه خاطر ای اوضاع هم نیست چون مال ما که تحویل ۱۰ ماهه بود با ۸ ماه تاخیر دادن ولی ...

دیر کرد شم دادن

سایت یا نمایندگی رفتید؟

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

الان که دیگه به صرفه نیست ثبت نام ،پولت باید چند ماه بخوابه بعد فقط ده درصد از قیمت بازار ارزونتر در میاد 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
نمایندگی میگه خودتون باید از طریق سایت ثبت نام کنید. دیروز موقعی که تونستیم وارد سایت بشیم ماشین تم ...

از ساعتی که سایت باز  میشه باید اقدام کنید تا زمانی که بتونید ثبت نام کنید اگر بشه...

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت
از ساعتی که سایت باز  میشه باید اقدام کنید تا زمانی که بتونید ثبت نام کنید اگر بشه...

اره از 11 تو سایتش بودیم اون موقع که تونستیم وارد بشیم ماشین تموم شده بود فقط 207بود که اونم ما نمیخواستیم

دیر کرد شم دادن سایت یا نمایندگی رفتید؟

بله سود تاخیر بهش تعلق گرفت که تقریبا ۱۰ میلیون شد . چون یه سود از زمان ثبت نام تا صدور دعوت نامه تعلق می گیره و یه سود هم از زمان صدور دعوت نامه تا هنگام تحویل. من شکایتی نکردم و از طریق سایت ثبت نام کرده بودم

اره از 11 تو سایتش بودیم اون موقع که تونستیم وارد بشیم ماشین تموم شده بود فقط 207بود که اونم ما نمیخ ...

متاسفانه جوری شده که مردم عادی نمی تونن ثبت نام کنند

یعنی 18ماه طول کشید تا ماشینو تحویل بدن چقد دییر

بله متاسفانه. حالا ما خودمون یه ماشین دیگه داشتیم ولی اگر کسی باشه که ماشینش رو بفروشه و جدید ثبت نام کنه خیلی اذیت میشه