2777
2789
عنوان

سوال بارداري درشيردهي

94 بازدید | 20 پست

سلام خانما..ببخشيد من چهارماه و نيم پيش زايمان داشتم

تا چهل روز خونريزي و لك داشتم بعدشم دوماه پريود شدم مثل قبل بارداريمم مرتب و سر يك روز

حالا اين ماه پنج روز عقب انداختم 

ميخواستم ببينم توشيردهي كه بعضي از خانما پريود نميشن همينجوري يا نه از اول نبايد بشن..

ميترسم به خاطر شيردهي نباشه😞

نه دیگه یاازاول نمیشی یااینکه وقتی هم بشی هرماه سروقت بایدبشی عزیزم

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

نہ گاھی عقب میندازی منم اینطوری میشدم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه یاازاول نمیشی یااینکه وقتی هم بشی هرماه سروقت بایدبشی عزیزم

واااااااااي....توروخدا راست ميگيد؟؟؟؟؟يعني استثنا نداريم؟؟؟؟

خدايا منو بكش😖😖😖😖😖

نه عزیزم بخاطر شیردهی امکانش هست

سیکل عقب بیوفته

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
بی‌بی‌چک بزن عزیزم😎😁😄 ستاد مبارزه با تک فرزندی😂😂😂😂 مزاح بود عزیزم ناراحت نشی😘

بايد همينكارو كنم ولي جرئت ندارم..امشب ميزارم مرگ يه بار شيونم يه بار..😒

نه خواهرشوهر من عقبم مینداخت حالا نگران نباش یه تست بده اما همیشه جلوگیری کن

جلوگيري ميكردم

اخه من اصلا يادم نيست عقب انداخته باشم اين اولين بار باوجود تنبلي تخمدان شديد خيلي منظم بودم

البته خب الان توشيردهيم

واااااااااي....توروخدا راست ميگيد؟؟؟؟؟يعني استثنا نداريم؟؟؟؟ خدايا منو بكش😖😖😖😖😖

خدانکنه عزیزم اما من بعدزایمانم یکسره خونریزی داشتم بازهم پاک میشدم بعدیه هفته دوباره پریودمیشدم رفتم دکترقرص جلوگیری دادوگفت همیشه بایدپریودبشی وچون پریودشدی احتمال بارداریت خیلی زیاده حتما جلوگیری کنی

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️