2777
2789
عنوان

ارزوهای من💓💓💓

139 بازدید | 13 پست

دلم واقعاا برابری جنسیتی میخواد 

منظورم صرفا حجاب نیست 

برابری حقوقی ، 

دوس دارم سهم ارث برابر شع ، قانون اجازه پدر برای ازدواج برداشته بشع ، ازدواج زیر ۱۸ سال برای دختران غیر قانونی بشه ، مهریه برداشته بشه ، تقسیم اموال و دارایی بعد ازدواج باشه، زنان سرزمینم یاد بگیرن و نترسن از تنهایی و مجرد موندن و خرجی رو تنها به دوش مرد نندازن، حق اشتغال به خودشون بدن، مسیولیت مادی تو زندگی نصف بشه ، مردان سرزمینم در مقابل فداکاری بزرگ بارداری و زایمان قدر همسرهاشونو بیشتر بدونن و‌درکشون کنن، تعصب نابجا نداشته باشن، از نبود مهریه سو استفاده نکنن و به راحتی طلاق ندن، حق خیانت رو به خودشون ندن و اسمشو شیطنت نذارن.

زنان علیه زنان نباشن ، حسادت‌ها برکنار شه، 

ادم‌ها فارغ از جنسیت، سن، چهره کنار هم دوشادوش هم به فعالیت و کارو زندگی بپردازن. 

کاششش دنیامون این شکلی بود 💓

ولی من کاملا با شما موافق نیستم عزیزم 

و عاشق قوانین اسلام هستم و به عنوان یک دختر خیلییی زیاد خوشحالم مسلمانم و دینم اسلامه چون تنها دینیه به معنای واقعی به زن عزت کامل میده

البته که ارزوی من اجرای درست و کامل قوانین اسلام بدون کم و کاسته 

فقط خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئولیت مادی زندگی تصف بشه ؟ اوتوقت زنها دربارداری و شیردهی هم باید به فکر دونگ مخارجشون باشن ؟ اونوقت که همیشه همه چی وظیفشون میشه چی ازارزشش میمونه که قدرشوهم بدونن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اوونوقت کی اسلام واقعی رو میدونه؟ 🤔🤔

ما !

قرار نیست یک روزه درست بشه 

ولی من کسانی رو میشناسم با جون و دل هنوز کار میکنن 

گمنام ان ولی هستن 

و استادانی رو میشناسم که برای این منظور تلاش میکنن خیلی ها هستن 

میخوایین اسم ببرم ولی شاید جو تاپیکت به هم بریزه 

فقط خدا 

ازیه طرف میگی مردها قدر فداکاری زنها رو بدونن ازیه طرف میگی سهم زندگی نصف نصف باشه؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
ولی من کاملا با شما موافق نیستم عزیزم  و عاشق قوانین اسلام هستم و به عنوان یک دختر خیلیی ...

و البته من حرفی از دین نزدم 😐 ضمن اینکه خیلی چیزها نسبت به ۱۴۰۰ سال قبل فرق کرده و یسری قوانین دین اسلام هم تابعیت زمان داره و بایستی تغییر کنن یکیش همین مهریه و سهم ارث دختران 

چرااا من باید نصف بردارم بهم تعلق بگیره؟ شاید من هیچ ازدواج نکنم 

تو خارج برابری هست ولی تو کشورهای مذهبی و این ها نیست

خیر عزیزم .اینجور نیست 

ببنید برچسب کشورهای اسلامی فلان و بهمان ان رو نچسبونید گلم 

الان ایا در امریکا ازادی و برابری حقوق زنان  سیاه پوست  و  زنان سفید پوست  هست؟

همه جا مشکل هست مام مشکل داریم ولی اونورم بهشت برین نیست

فقط خدا 
 مسئولیت مادی زندگی تصف بشه ؟ اوتوقت زنها دربارداری و شیردهی هم باید به فکر دونگ مخارجشون باشن ...

قاعدتا دوران بارداری اگرر شغل دولتی نباشه مدتی شغلشو از دست میده و اگرر پشت فرزند اوری تصمیم دو نفره بوده ، نه صرفا اصرار زن تنها ، مرد بایددد مسیولیت مادی اوون مدت رو به عهده بگیره 😇 

و البته من حرفی از دین نزدم 😐 ضمن اینکه خیلی چیزها نسبت به ۱۴۰۰ سال قبل فرق کرده و یسری قوانین دین ...

بچه ها منم با حرف استارتر موافقم اینم بگم هر کس نظرات و عقایده خودشو داره پس از دین حرف به جلو نکشین که ما رو بی دین نشون بدین الان تظرات خیلیا مثله ماست که میگن زن هم یه کم ازاد باشه و با مرد برابری داشته باشه

ازیه طرف میگی مردها قدر فداکاری زنها رو بدونن ازیه طرف میگی سهم زندگی نصف نصف باشه؟

بله منظور از قدر همون مسولیت مادی دوران بارداری هست که خیلی از زنا برای مدتی بدون شغل و درامد هستن و مرد بایددد درک کنه تمامو کمال خرجی بده 

مابقی موارد همه چی اشتراکی ، تربیت فرزند خانه داری خرج زندگی