2777
2789
خدا خواست عزیزم من این دفعه خدا خواسته حامله شدم چون پسرم کوچیک اولش خیلی شوکه بودم ولی الان خداروشک ...

کاش میشد خدا به منم خودش اینجوری لطف کنه خودم که جرئت ندارم اقدام‌کنم از همه چی میترسم هم وضع جامعه هم این مریضیا هم پسرشدنش

ولی خدا خودش بهم بده رو‌چشمام میذارمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد خدا به منم خودش اینجوری لطف کنه خودم که جرئت ندارم اقدام‌کنم از همه چی میترسم هم وضع جامعه ...

ان شاالله عزیزم

امیدوارم خواسته دلت با تقدیر خدا یکی باشه وخیلی زود یه دختر کوچولو بیاد بغلت🌹

سلام به همه ي خانوماي محترم باوركنيد اگه ميدونستم با يه تاپيك جنگ جهاني ميشه غلط ميكردم بزارم بعدم عزيزاي من هركي سليقه و نظر خودشو داره منم دختر دوست ندارم دليل نميشه ادم بدي باشم خدابه اون بزركي بهم نگاه كرده منم از شكر نعمتش خوشحالم ديگه دعوا نداره چرا هركي پسر دوست داره ميشه جاهل؟؟؟؟

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏

بعدم دعوا سر چيه؟؟؟چرا تواين ماه عزيز دل همو بشكنيم و استارتر عزيز شما نبايد از روي تاپيك من عكس بگيري كه باز دعوا بشه هركي نظر خودشو دارهههههههههههه شما و اون خانوم منظور همو بد متوجه شدين وگرنه هر جفتتون خانوميد و عاقل خدا ايشالا بچه هاتون چه دختر گل چه پسراتونو بهتون ببخشه ولي اگه با زدن تاپيك من باعث اين اختلافا شد ازهمتون معذرت ميخام  وقتي خدا صدامو شنيده هيچ احتياجي به قضاوت بندهاش نيست حلالم كنيد وواسم دعا كنيد بارداري خوبي داشته باشم❤️❤️❤️❤️ 

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
عزیزم اون گفت چندتا دختر داری منم گفتم حتما نباید دختر داشته باشه جنسیت پسرو دوست داره همین 

خانومی من ازاول خوندم جریانتونو  بین شما و اسی سو تفاهم پیش اومده منظوربدی نداشته شماهم منظوربدی نداشتین

روی همو ببوسین و اشتییییی❤❤❤❤

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

سلام به همه ي خانوماي محترم باوركنيد اگه ميدونستم با يه تاپيك جنگ جهاني ميشه غلط ميكردم بزارم بعدم ع ...

عزیزم ایشالا بارداری خوبی داشته باشی،هرکس ی سلیقه ای داره ولی خب من حرف بدی به شما نزدم که

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
بعدم دعوا سر چيه؟؟؟چرا تواين ماه عزيز دل همو بشكنيم و استارتر عزيز شما نبايد از روي تاپيك من عكس بگي ...

مرسی عزیزم شما کاری نکردی که بخام حلال کنم،حتی اینجام گفتم که شما بد برداشت نکردی منظور منو

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
سلام به همه ي خانوماي محترم باوركنيد اگه ميدونستم با يه تاپيك جنگ جهاني ميشه غلط ميكردم بزارم بعدم ع ...

واقعا همونو بگو منم با یه کاربریه دیگه بودم ی سری گفتم بچم ب احتمال زیاد ۸۰درصد پسره ریختن سرم اگه میگفتم دختره همه ارزوی سلامتی میکردن الانم خیلی راضیم پسرمم ۱۷ماهشه مونسمه همدممه خیلی عالیه حس خوبیه مادر یه پسر باشی خدا نی نی تو سالم بذاره بغلت

واقعا برات متاسفم که همچین حرفی میزدی،اون کسایی که منو میشناسن میدونن من چجوری آدمی هستم نه دعواییم ...

منم نه بهت توهین کردم نه حرف بدی زدم به قول اون خانم جنگ جهانی راه انداختی اتفاقا نی نی یارو تگ کن میخوام کاربریمو حذف کنم تا امثال تو راحت توهین وقضاوت نکنن  فقط از خدا میخوام یکم از عقده های درونت کم کنه که راحت حرف زدیو قضاوت کردی همین نی نی سایت جای تو تویی که ذهنت مسمومو ومریضه فقط خدا ببخشت فقط خدا 

ازطرز حرف زدنت معلومه کی مشکل روحی داره همون اول پریدی به اون بنده خدا امشب شب قدره برو توبه کن بخ ...

واما در مورد تو توام یه جاهلی مثل همونایی که پسر پسر میکنن دختر دختر میکنی هیچ فرقیم نداری افکارتو درست کن بعد بکن تو حلق بقیه دختر دوستیو وتوهین به اونایی که پسر دارن وپسر دوستیو توهین به اونایی که دختر دارن دوتاش بده جاهلیته محضه خانم مودب ونجیب زاده