2777
2789

الان قیمتو پایین میارن تا ثبت نام کنی و پولارو جمع کنن بعد موقع تحویل گرون میکنن و شما برای تحویل ماشین به قیمت روز باید بهشون پول بدی بعدش بیاری اگه خواستی استفاده کنی یا ازاد بفروشی 

سودش همیشه نصیب خودشون میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله به صورت خیلی شانسی اصلا باورم نمیشد بتونم بنویسم البته برا خودمون نبود برا بابام بود ولی من موفق ...

منم برا خودم نمیخام میشه لطفا منو راهنمایی کنی؟من اصلا نمیدونم چ روزایی سایت بازه؟شما چی خریدین منظورم ماشینه

بله به صورت خیلی شانسی اصلا باورم نمیشد بتونم بنویسم البته برا خودمون نبود برا بابام بود ولی من موفق ...

ما دوساله منتظریم از بازار میخریدیم باصرفه تر میشد 

خیلی پشیمونیم

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
شما موفق شدی؟؟از کجابدونم دیگ چ روزایی سایت بازه؟؟شما تو خونه ثبت نام کردی؟؟

بله عزیزم ،بله با گوشیم ثبت نام کردم برا بابام خودمم باورم نمیشد وقتی یهو رفت صفحه پرداخت  قبلش خود ایران خودرو اطلاعیه میده تو سایتش

منتظرید ثبت نام کنید یا ثبت نام کردید تحویل ندادن؟

ثبتنام‌کردیم‌ نمیدن به ما گفتن فوقش ۳۶ میلیونومیشه بعد ۵۴ گذغتن‌ازمون دوساله هنوز ندادن هر بار یه بهونه ای اوردن

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....